Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Turniej ?

Oxy

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Je?eli na MPC mia?by si? odby? turniej - w jakiej grze ?

• SC II - WoL
      8
    • SC I - BW
      3
    • SC II - HotS
      3
    • SC I
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Co sadzicie o tym by zorganizowac turniej dla graczy z MPC forum ? Dla kazdego, poczawszy od brazu, a na GM konczac ?

:)
Opublikowano

Czy uważasz ze każdy użytkownik,moderator,gm ma na kompie te gre ? Jeślinawet by był to najpierw trzeba pomyśleć o nagrodach zapewne plakietki ...

Opublikowano

Czy uważasz ze każdy użytkownik,moderator,gm ma na kompie te gre ? Jeślinawet by był to najpierw trzeba pomyśleć o nagrodach zapewne plakietki ...

mu nie chodzilo o GM, tylko grandmaster czyli taka liga

jak dla mnie lipa z takimi podzialami, bo na pewno tylu ludzi bys nie znalazl, ale mysle, ze cos w tym stylu byloby fajne:

braz + srebro zeby nie plakali graja ze soba jakas ich czesc przechodzi do grupy wyzszej czyli:

gold i wyzej i wtedy rozpoczyna sie wlasciwy turniej albo cos w tym stylu, ja jestem na tak, ale zapewne jak juz sie odbedzie ten turniej, to dopiero w hots ;)

.

Opublikowano

won do tibi

Ostrzeżenie za spam.

///Deso, odznaczaj raport jak dasz %

Zav

Pasjonat
Opublikowano

Ofc że nieoficjalny. Zwykłe gry w Custom'ach, potem wysłanie replay'a do organizatora i uzupełnienie bracketa :) Oficjalny ? Na MPC ? o.O

Opublikowano

Wiesz, sam organizowałem coś takiego, ale nie wypaliło. Poprostu za mało chętnych, ale jeżeli znajdziemy powiedzmy z 16 + osób - to z chęcią pójdę z tym pomysłem do administracji :).

Opublikowano

pomyslalem tak teraz, ze moze gdyby to mialo zwiekszyc zainteresowanie, to mozna zagrac na broodwar/sc1

co wy na to?

.

Opublikowano

pomyslalem tak teraz, ze moze gdyby to mialo zwiekszyc zainteresowanie, to mozna zagrac na broodwar/sc1

co wy na to?

dobry pomysł,,,

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

Jestem za, tylko jeszcze, gdyby ktoś do tego działu zaglądał :D

Ja zagladam ;) i moim zdaniej jest to dobry pomysl ;)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

to moze ktos zrobi ankiete, zeby intuicyjnie wybadac ilosc chetnych

najlepiej z uwzglednieniem scII i scbw ?

.

Opublikowano

Ja zdecydowanie jestem ZA ale w WoL. Gre mam od niedawna więc na wygraną nie liczę nawet :huh:. Ale zobaczył bym jak inni grają, skorzystał może z tych taktyk i następny turniej byłby mój! (mwahahaha)

Opublikowano

no ja czasem sobie pogram,

ale raczej dla beki, bo bw jest troche martwy, kroluje tylko w kafejkach i programach w stylu hamachi =/

ja moge pograc na bw i wol, roznicy mi to nie robi

.

Pasjonat
Opublikowano

Ja preferuje WoL, bo nie sądze że większość będzie miała HotS'a od premiery ;]

Opublikowano

Wątpie czy jest taki sens ;P, ponieważ nie każdemu pasuje czas .. Lepiej zoorganizować Ts-a , i poszukac ludzi którzy na 100% bd na takowym turnieju.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat umarl...

zreszta sie nie dziwie, jak tego dzial w ogole teraz nie widac na forum, jak go przeniesli...

.

Pasjonat
Opublikowano

Panowie co jest z wami ? Jestem w stanie nawet castować ten turniej, wymyślić coś może z nagrodami, tylko czekam na wasze opinie !

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...