Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grifowanie serwera MC

OneKill3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc mam takie pytanie , odnośnie grifowania serwerów . Więc tak mam pytanie czy da rade grifować serwery minecraft bo potym wygląda że tak

Są oni znani , bo to PolandCraftTV , grifują serwery minecraft tych co sie reklamują na ich serwerach , więc zobaczcie jak oni to robią .

I jak wiecie jak to robią , to prosze piszcie ^^

Opublikowano

Proste, jeżeli mają op to nawet na Nodusie tak zrobisz :)

Bez op grief na taką skalę nie jest możliwym jedyne co możesz zgriefować to nukerem świat jak nie ma anty cheat'a.

Opublikowano

tylko, że ten polandcraft to fejk, dla taniej sensacji budują sobie od tak serwer i jednak sensacja z nich jest :). Gdyby robili coś nielegalnego byśmy mogli ich odwiedzać za kratkami. To w końcu niszczenie cudzego mienia (w końcu ktoś ten serwer kupił).

ZObacz chociaż tą świnię z 1 odc. Widać robiona od nie chcenia.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

tylko, że ten polandcraft to fejk, dla taniej sensacji budują sobie od tak serwer i jednak sensacja z nich jest :). Gdyby robili coś nielegalnego byśmy mogli ich odwiedzać za kratkami. To w końcu niszczenie cudzego mienia (w końcu ktoś ten serwer kupił).

ZObacz chociaż tą świnię z 1 odc. Widać robiona od nie chcenia.

Skąd taka pewność że fejk :>? Ja moge zapewnic ze to nie fejk :>

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

strona serwera wyglada na normalną siec , nawet mają wpis o awari

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...