Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bitwy specjalne

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż w liście gdzie jest Bitwa losowa, Stwórz pluton, Opuść pluton, Bitwa treningowa i chyba kilka innych jest też Bitwa Specjalna. No i mam w stosunku do niej kilka pytań

• Jest zablokowana. Dlaczego?
  • Słyszałem teorię że aby ją mieć trzeba odblokować wszystkie IV. Czy to prawda?
  • Jeśli nie, to co trzeba zrobić aby ją odblokować?
  • Na czym polega jej "specjalność"?
  • Nikt o niej nie mówi. Dlaczego?
  • Czy nie jest to opcja która zostanie wprowadzona w entym update, a teraz jej nie ma?

Wszystkie odpowiedzi(odpowiedzi nie posty) nagradzam LIKE'ami.

Opublikowano

Otóż w liście gdzie jest Bitwa losowa, Stwórz pluton, Opuść pluton, Bitwa treningowa i chyba kilka innych jest też Bitwa Specjalna. No i mam w stosunku do niej kilka pytań

• Jest zablokowana. Dlaczego?
  • Słyszałem teorię że aby ją mieć trzeba odblokować wszystkie IV. Czy to prawda?
  • Jeśli nie, to co trzeba zrobić aby ją odblokować?
  • Na czym polega jej "specjalność"?
  • Nikt o niej nie mówi. Dlaczego?
  • Czy nie jest to opcja która zostanie wprowadzona w entym update, a teraz jej nie ma?
Wszystkie odpowiedzi(odpowiedzi nie posty) nagradzam LIKE'ami.
Są to bitwy klanowe i bitwy turniejowe np Super 6

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak jak reszta mówi to po prostu CW-Bitwa klanowa. Aby do niej sie zapisać Musisz być w klanie no i zaatakować wybraną prowincje . Są również żetony które trza posiadać aby grać w CW . Na CW jeżdżą same 10T Chyba że nie ma składu no to 9T i mniejsze . Można również dostać dziką karte na CW ; ) . W bitwie Finałowej z właścicielem Prowincji trza uważać ^ ^ Bo po każdym zgonie czoł jest blokowany na określony czas , Nadal można nim jezdzić ale gdy dojdziecie znowu do bitwy z właścicielem Prowincj wtedy tych czołgów nie możecie wybrać .

Opublikowano

Zamykam bo się zaczyna powielanie odpowiedzi a wyjaśnione już zostało.

Troll jeżeli czegoś jeszcze nie wiesz to pisz pw i temat otworzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...