Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dot. RP

wirus98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Więc chciałbym kupić RP ale mam telefon na abonament ( co miesiąc samo mi się doładowuje automatycznie) pytanie brzmi: czy zabierze mi z konta czy doliczy do rachunku np że zamiast 25zł będzie 40 zł?

Opublikowano

chłopak ma ledwo 15 lat rodzice kumpli mu telefon na abonament a ten będzie jebał wszystko w LOLA a potem będzie pytanie na co wydaje kasę na telefon a on z płaczem że sieć go oszukuje -.- patrzcie trochę na nicki i nie pomagajcie takim gimbusom po to się szerzy i niszczy

Po drugie czy to dział komórek no sorry

Opublikowano

chłopak ma ledwo 15 lat rodzice kumpli mu telefon na abonament a ten będzie jebał wszystko w LOLA a potem będzie pytanie na co wydaje kasę na telefon a on z płaczem że sieć go oszukuje -.- patrzcie trochę na nicki i nie pomagajcie takim gimbusom po to się szerzy i niszczy

Jeśli nie chcesz pomagać to nie pisz niepotrzebnych postów a tak wg. to mam z orange

Opublikowano

nie piszę nie potrzebnych rzeczy ty się tutaj nie spytałeś praktycznie nic o LOLU tylko czy wyślesz na dany sms to czy do abonamentu doliczone zostanie hajs zaznaczam jest to forum o LOLU a nie o kosztach przekraczania umowy z Orange -.-

A jak taki cwany to spytaj rodziców czy zapłacą za przekroczony abonament na pewno się ucieszą że ładujesz sobie RP a potem nie masz jak zadzwonić do nich nawet

Opublikowano

jeśli chodzi o rp to chyba jednak coś jest związane z lolem, nie wysłałem tego sms i nie podniecaj się że jesteś starszy

Opublikowano

ja się niczym nie podniecam reasumując jestem starszy i to dużo ale hajsu z telefonu nie wydawaj bo 2-3 głupie sms i 80 zł nie masz

Lepiej jest skołować 20 zł pójść do kiosku inmedio kupić paysayfcarda i dostnaiesz 840 RP niż za 14 zł jakieś nędzne 246 rp

Opublikowano

dziękuję za radę ale niemieszkam w mieście więc wątpie żeby było coś takiego ale co miesiąc zostaje mi ok 15 zł więc co mam z tym robić

Opublikowano

ja się niczym nie podniecam reasumując jestem starszy i to dużo ale hajsu z telefonu nie wydawaj bo 2-3 głupie sms i 80 zł nie masz

Lepiej jest skołować 20 zł pójść do kiosku inmedio kupić paysayfcarda i dostnaiesz 840 RP niż za 14 zł jakieś nędzne 246 rp

Dobry jestes jak nie mozesz dzwonic z telefonu na abonament jak placisz za niego xD.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Co Cię obchodzi na co on wydaje ?

On przynajmniej ma ^>^

Do tematu.

Jak dostajesz np: 50 zł co miesiąc ( Wydajesz 50 zł czekasz miesiąc , dostaje następne 50 zł )

Wysyłasz sms za 20 np.

I masz 30 zł abonamentu.

Nic Ci nie doliczy tylko odejmuje limit miesięczny ( Daną kwotę [ za tyle ile doładujesz ] )

Szczerze to nie wiem jak mam to wytłumaczyć.

Jest nowy miesiąc dostajesz 50 zł abonamentu , wysyłasz 25 na lola i zostaje Ci ( 25 zł ) do końca miesiąca.

Mój kolega robi w ten sposób .

Gdy zbliża się koniec miesiąca a nie wydał jeszcze całej kwoty a wiadomo ( Abonamenty są 2 chyba , mój kolega ma taki że jak nie wydzwoni 50 zł to nie przechodzi na następny miesiąc tylko ( TRACI ) i na nowy miesiąc ma nowe 50 zł.

To Wysyła sms na lola i nic nie traci a na nowy miesiąc ma kolejne 50 zł.

Wiem może być trochę nie zrozumiałe bo się sam pogubiłem ale ok xD

Najważniejsze są chęci .

pozdrawiam xD

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...