Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płaski brzuch

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej idź do lekarza, aby dobrał Ci indywidualną dietę. Oprócz tego pij dużo wody, ogranicz słodycze, napoje gazowane oraz oczywiście przestrzegaj diety. Zacznij się ruszać i wykonywać ćwiczenia. Bieganie, może zapisz się na basen? Z tego, co słyszałam robienie brzuszków nie jest jakąś powalającą metodą. :D

Opublikowano

Wszystko co wymienili upy + do tego możesz robić A6W albo ABS II tylko pamiętaj o ćwiczeniach "kontrujących" czyli po tych brzuszkach minuta przerwy i rozciągasz te mięśnie - żeby se kręgosłupa nie zjebać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

up@

same pompki nic mu nie dadzą i nie sprawią ,że będzie spalać tłuszcz

dobrym pomysłem będą ćwiczenia z obciążeniem jeśli masz co trzeba

to powinny dawać jakieś rezultaty

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Palę paczkę dziennie a brzuch mam jak deska :D

Bycie ektomorfikiem jest zajebiste :P

PS: Palenie jest spoko :D

tak jak palisz nic sie nie dzieje mam koleszkow co pala a sa jak decha ale odstaw palenie zobaczysz co sie bedzie z tb dzialo..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Golden proste i logiczne.. Idz pobiegaj ja zr ide chcesz to chodz ze mna xD

Opublikowano

brzuszki są na miesnie brzucha ale niekoniecznie pomagają nam zrobić płaski brzuch. choćbyś jakie miał małe mięsnie brzucha z bardzo małą ilością tłuszczu będą one naprawde fajnie wyglądały. ale brzuszki to nie wszystko, bo tłuszcz zaczyna się palić dopiero po 40minutach ciągłego treningu dlatego nawet a6w działa bardziej na mięsnie niż na wygląd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...