Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ?

piesdokobiet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zagrać na s26 ?
Jakoś ogarnięcie jest? Podajcie jakieś info czy można normalnie z kumplami pograć na solarze ;)
Z góry dziękii

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Nie wiem jak na s26 . Ja zaczolem grac na agronasie ale po wbiciu 37lvl i nastapil przelom odechcialo mi sie grac . Zagraj na bamlorze albo na ravi fajnie sie gra . A na balmorze w jeden dzien wbijesz luzem 40lvl a moze i wiecej . I nie wkladajac nic w is xD

BUM

Opublikowano

Z tego co wiem, to na nim się najbardziej opłaca grać :) Niskie ceny, dużo ludzi, miła atmosfera :)

Opublikowano

Oczywiście że tak, nie dość że jest masa ludzi to jeszcze praktycznie każdą rzecz na początek znajdziej, a na takich serwerach powiem z swojego przykładu s18 to smiertelna zbroje smoczą jest bardzo ciężko znaleźć.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Jeśli masz ekipę na solara z grona znajomych, to czemu nie?
Serwer najświeższy, duuuużo ludzi, ceny przystępne.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Jeżeli chcesz na spokojnie zacząć od sera to Solar stoi dla ciebie otworem :)

Niskie ceny, dużo bydła w m1 ;f , dużo małych lvli...

Opublikowano

Nawet jeśli nie masz ekipy, serdecznie zapraszam na Solar'a .

Ceny są o tyle małe, że wbijając levle na BO w 2h uzbierałem tyle pieniędzy, że kupiłem 2 silne ciała.

Pozdrawiam.

bpfn.png

Opublikowano

2h - 2 silne? Na starym serwie silne można na ziemi znajść.. Gram na Agronasie.

Ostatnio znalazłem 3 sztuki pod depo, leżały i leżały.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej warty zagrania, wszystkie inne serwery moim nieskromnym zdaniem są już coraz bardziej wyludnione. Teraz większość ludzi przenosi się właśnie z privów oraz innych serwów globala na s26. Serwer fajny, nie zepsuty jeszcze obecnością "kozaków". ;)

Opublikowano

nie oplaca sie:

do 30 jak sie expi w m2 nie da sie wejsc na spota bo za duzo botow

na bo shnso na naszym spocie ksuje bo expi do 20 postacie

w v1 nie da sie expic bo ksuja

w v2 jak chcesz biga w 20 osob wojny

Opublikowano

Opłaca się jak najbardziej.

Luźno jest w Shinsoo gdy grałem w czasie przerwy świątecznej i byłem zadowolony.

Nie dość ,że dropisz skrzynie ucznia co 10lv. dostajesz. Lepszy start i ceny niskie jak dawniej co się na prawdę opłaca.

Kamola Duchowego za 1kk można było już kupić. Zmianki z tych skrzyń czyli wybonujesz sobie ładnie Eq.

Polecam.

Opublikowano

Jak najbardziej graj .. Serwer spoko Dużo ludzi w m1 w każdym królestwie .. Ceny niskie kamyki duchowe po 2kk ku silne do 500 k ;) .. Jedyny - to ,że dużo botków jest ...

sygna_player.gif

Opublikowano

Oplaca się, jesli chcesz grac na pl ale osobiscie odradzam tam gre, lepiej zagrać juz na jakis privach :) np tuor.pl star tw piatek :)

38235558382883831329114.jpg
Opublikowano

Opłaca się zagrać na s26 ?

Jakoś ogarnięcie jest? Podajcie jakieś info czy można normalnie z kumplami pograć na solarze ;)

Z góry dziękii

Tak opłaca sie i to bardzo bo to jedyny serwer który utrzymuje klimat dawnego pl'a. Gra tam spora liczba osób i to chyba najbardziej grywalny polski global.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...