Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście serwer polecam :)

Każda propozycja zostaje rozpatrzona oraz odrzucona lub przyjęta :)

Team liczy się ze zdaniem graczy ^-^

Oczywiście trzeba jeszcze parę rzeczy dodać a parę rzeczy dopracować lecz ciągle trwają prace :)

Wszelkie bugi zostały usunięte już na BETA TESTACH.

Brak bugów na exp, yang itd

Krótko mówiąc POLECAM I ZAPRASZAM.

Ocena:

Team 10/10

Serwer 10/10

kiritoc.png

Opublikowano

Nie polecm serwera Administracja totalny nie ogar boty lataja na tej

mapie od 95 na serwie burdel moby na mapie 90 bog wie ile wala trzeba

non stoper potowac az palce bola dodanie 6/7 nie dropi wcale a co do

ulepszaczy za duzo ich wymagacie..

p.s po co az 4 prezki? o.O

Opublikowano

Serwer jest bardzo ciekawy.

Polecam naprawdę.

Serwer: 10/10

Team: 10/10.

Prezke 10/10 !

Polecam, i wbijać na serwer. !!

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Nie polecm serwera Administracja totalny nie ogar boty lataja na tej

mapie od 95 na serwie burdel moby na mapie 90 bog wie ile wala trzeba

non stoper potowac az palce bola dodanie 6/7 nie dropi wcale a co do

ulepszaczy za duzo ich wymagacie..

p.s po co az 4 prezki? o.O

No tutaj sie z Toba zgodze 3/4 serwa to dzieci 10 lat i 3/4 serwa napieprza na DMG...A administracja nic z tym nie robi...Z tymi ulepszaczami tez przesadzili. Ale reszta jest OK

bez linków wychodzących.

Opublikowano

To teraz tak :P

Na serwie nie ma DMG tylko ludzie latają na WH.

Jak administracja może coś z tym robić jak nie ma dowodów na to?

Jak wczoraj Barii sprawdzał ludzi to nagle nikt nie miał WH a tak to tylko "rzal ten i tamten na wh rzalll" ;p

Jak chcecie banów dla nich to dowody podajcie a nie będziecie pisać że administracja nic nie robi :P

kiritoc.png

Opublikowano

Serwer ma duzo bugów ludzie w m2 kopiują perły i bryły wiem bo sam im ukradłem 200 szt niebieskich pereł . 6i7 bon nie wiadomo gdize dropi metinów 80-90lvl zabiłem ponad 100 i jedynie to moze mialem 20 zmianek 6i7 tak to 0 dodań a ludzie ich mają po 20 szt

Cos mi się zdaje że chyba serwer będzie od 0 bo ludzie mają w ch*j pereł jak i bryłek a że sposób na bugowanie jest to wiem bo kolega z gildi bugował ale już się nie podzielił jak ...

Opublikowano

Serwer ma duzo bugów ludzie w m2 kopiują perły i bryły wiem bo sam im ukradłem 200 szt niebieskich pereł . 6i7 bon nie wiadomo gdize dropi metinów 80-90lvl zabiłem ponad 100 i jedynie to moze mialem 20 zmianek 6i7 tak to 0 dodań a ludzie ich mają po 20 szt

Cos mi się zdaje że chyba serwer będzie od 0 bo ludzie mają w ch*j pereł jak i bryłek a że sposób na bugowanie jest to wiem bo kolega z gildi bugował ale już się nie podzielił jak ...

Chłopie nikt nie kopiuje żadnych itemów bo to nie jest wgl możliwe nawet jakby serwer był całkowicie zbugowany :P

Nie pier*ol głupot o żadnym kopiowaniu itemków bo to nie jest możliwe ;p

kiritoc.png

Opublikowano

Nic nie slyszalem o zadnym kopiowaniu itemow.

A serwer bardzo polecam ;)

Mozna byłoby dac przynajmniej zamiast 10 perel 5 na ulepszenie albo zwiekszyc ich drop (sztuk) z metkow przynajmniej po 2 .

Polecam serwer ;D

Opublikowano

Da rade kopiować itemy, zgłosiłem to adminowi na stronie głównej jak i w grze.

Sposobu nikomu nie podałem ale wiem że kilka osób już go zna. (myślicie że czemu dawali po 5 brył za jedną perełke ? :))

Jeżeli admini po moich zgłoszeniach dalej nie wiedzą jaki to bug, to jedynie na ts'ie moge z nimi "przedyskutować".

Tak ogólnie to serwer także polecam, miło się gra ale od 110 lv z expem jest lipa.

Lipne jest także to że będzie albo cofka do wczoraj albo all od nowa, a to wszystko przez to że było jedno niedopatrzenie.

Pozdrawiam, Kenvex.

Opublikowano

@UP

Jak to zrobiłeś :P za chwile bede miał metka :D

server juz wylaczyli bo na początku ja tylko znalem buga ale potem jakieś debile się dowiedzialy i rozpowiedzieli wszystkim

Opublikowano

Brak rosy na Magie + zwój res. um w IS = same WP na serwerze , a w późniejszym staiud gry sami BM!

Zajebista uczciwość.

Weź całkowicie ten zwój usuń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...