Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowe samochody za IGC...

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

no to standard :D

po świętach przestałem grać w nfs a teraz rozpocząłem ferie i zaczynam znowu grać. Po wejściu do sklepu:

-WTF?! jakieś nowe samochody?! które wybrać?

Opublikowano

Chodzi ci że nowe auta u dilera czy co ? Zadaj bardziej treściwie pytanie na które chcesz uzyskać odpowiedź . :mellow:

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Zakładam, że zalogowałeś się na zły serwer i stworzyłeś nowego kierowce lub po prostu nie wiesz totalnie co się dzieje. Zmieniają samochody za IGC co dwa tygodnie i ogólnie dodali bardzo wiele nowych. W garażu nie mogły Ci się od tak pojawić nowe, u dilera owszem. Jak chcesz jakiś kupić zajrzyj: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zakładam, że zalogowałeś się na zły serwer i stworzyłeś nowego kierowce lub po prostu nie wiesz totalnie co się dzieje. Zmieniają samochody za IGC co dwa tygodnie i ogólnie dodali bardzo wiele nowych. W garażu nie mogły Ci się od tak pojawić nowe, u dilera owszem. Jak chcesz jakiś kupić zajrzyj: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

no wiem ale chodziło mi o sklep :D

myślałem że skumacie o co chodzi.

już zmieniam ;)

P.S

i chodzi mi o to który samochód opłaca się kupić.

Opublikowano

Teoretycznie każdy, zależy kto jakim lubi jeźdźić a w róćnych klasach jest bardzo duży wybór spośrod dobrych aut. Nie uważam, że auto z Klasy A/S które ma dobre sterowanie albo jest dobre na Drag'u to dobre auto finalnie :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...