Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o wierzchowca

skubi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. gram na PLu, na serwerze solar i mam problem z wierchowcem,bo jak wiadomo można dropnąć go z metków/ bossów.
Widziałem jak 20-ste levele śmigały na wierchowcach i biły z nich w metki, więc postanowiłem też dropnąć co mi sie udało po 2 dniach
mam 35 lvl, ale nie mam jeszcze bojowca, i nie mogę bić z wierzchowca niestety. Próbowałem też sposobu żeby kliknąć bicie na auto i wsiąść na wierchowca lecz nie podziałało, i tu moje pytanie. Czy jest jakis sposób, żeby bić z wierchowca nie posiadając boja?

Opublikowano

Tutaj znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie :

Kiedy mogę ulepszyć swojego wierzchowca?
Jeśli posiadasz licencję Konia Bojowego (od 11. poziomu konia) i co najmniej poziom 30, możesz wyszkolić swojego młodzika na Dzikiego Wierzchowca. Jeśli chcesz dosiąść Dzielnego Wierzchowca, musisz osiągnąć poziom 50 i posiadać licencję Konia Wojskowego (21. poziom konia).
Co dają pojedyncze poziomy wierzchowca?
Gdy dosiądziesz młodzika, twoja szybkość poruszania się wzrasta o 30%. Ulepszając go do poziomu Dzikiego Wierzchowca, skorzystasz potrójnie: możesz walczyć z jego grzbietu, szybkość poruszania się wzrośnie o 40%, możliwość aktywacji wybranego bonusu. Trzeci poziom ulepszenia (Dzielny Wierzchowiec) podwyższy twoją szybkość poruszania się o 50%, wzmocni siłę twojego bonusu oraz umożliwi ci używanie umiejętności konnych.
Silny przeciwko potworom -> Dziki: 3% / Dzielny: 5%
Bonus EXP -> Dziki: 3% / Dzielny: 5%
Bonus PŻ -> Dziki: 250 / Dzielny: 500
Obrona -> Dziki: 50 / Dzielny: 150
Atak -> Dziki: 30 / Dzielny: 100

Jeszcze przejrzałem trochę sieć i nwm czy to zadziała lecz spróbuj :

Sposób pierwszy trzymasz spacje i co troche wciskasz Ctrl+h
A drugi to tak jak z kilofem
Czyli jestes na koniu bierzesz wolny wciskasz lewy myszy na kogoś i zakładasz miecz tylko musi być odległość żebyś jechał do niego i zdążył założyć miecz .

Zródło :

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/2102419-nadchodz%C4%85-mega-wierzchowce-29-03-2012/?s=7daa4fd2e8db228fb59c27db5f7a399c372c37f0

Opublikowano

Te 20 lvl posiadaja pieczecie a zebys Ty mogl bic musisz miec bojowca albo tez pieczec

Sam sobie odpowiedziałeś ale powtórzę.

Musisz posiadać bojowca by bić z konia lub specjalnego wierzchowca.

vns0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...