Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Feed The Beast Serwer Bukkit PROBLEM PLUGINY [MODY na Bukkit]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Mam wielki problem, mam postawiony serwer Feed The Beast czyli paczka modyfikacji (FTB) niestety nie jest ona powiązana z Bukkitem, nie wiem na jakiej zasadzie jest maszyna tego serwerka ale prawdopodobnie na Vanilli czyli zwykly serwer z minecraft.net ale przejdźmy do problemu...NIE WIEM JAK WGRAĆ NA TEN SERWER PLUGINY...Bardzo mi to potrzebne ponieważ nie mogę na serwerze postawic żadnej budowli, spawna czy zabezpieczyc skrzyni...ciągle się boje że ktos mi zabierze itemki ze skrzyni :/ ludzie marudzą że nie będą grac bo nie ma spawna...żal...bez pluginów...bez niczego...ale im trudno wytłumaczyc że trudno jest zrobic taki serwer...A WIĘC PROSZĘ POMOCY!!!

Jeżeli nie chcecie pisac tutaj i chcecie mi pomóc lub też macie taki sam problem wejdźcie na serwer czy napiszcie do mnie na skype (diklipos1996) to może razem uda nam się coś wykombinowac :)

IP: 188.165.23.139

Paczka modyfikacji Feed The Beast - Direwolf20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...