Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pare problemow pliki by terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Po wielu meczarniach jakos udalo sie wbic koledze na server.Lecz mamy klika problemow.

Wszyscy mamy na cliencie pla

U mnie jest wszystko dobrze,ale u nich ...

1.Gdy kolega zalozy stroj np futbolisty to nie moze sie ruszyc.Ja moge sie ruszac w strojach

2.Gdy ja zaloze stroj np bramkarza to mnie wogole nie widza jakbym byl na /in ale ja sam siebie widze

3.Gdy zaloze epicka zbroje tzn tą z pla ktora jest po stalce to oni widza moja zbroje cala biala,ja widze normalnie.Gdy oni zaloza epicka zbroje to tez widza siebie na bialo

4.Za kazdym razem gdy zaloze stroj i zdejme go to moja szybkosc poruszania sie wzrasta o 60.[ZA KAZDYM RAZEM GDY ZDEJME I ZALOZE] tzn zaloze i zdejme 1 raz mam 160,zaloze i zdejme 2 raz mam 220

5.Gdy wsiade na tygrysa bengalskiego koledzy widza jakbym siedzial na powietrzu tzn nie widza bengalskiego tygrysa.

WSZYSCY MAMY NA CLIENCIE PLA

ie068n.jpg
Opublikowano

1.Szybkosc poruszania jest za duza w item_proto mysql

2.Daj sysser

3.Nie maja jakichs plikow - odpowiadajacych za texture

5.Nie maja go dodanego, albo nie maja spatchowanego metina,Ty moze masz inna wersje,lub maja dodanego do npc,npc2 lecz nie maja w npclist musialbym to oblukac.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Spatchuj metka do najnowszej wersji i wklej wszystkie clientside od terezo wszystko działa bo sam tesowałem ;)

Opublikowano

Spatchuj metka do najnowszej wersji i wklej wszystkie clientside od terezo wszystko działa bo sam tesowałem ;)

przeciez wklejam to do patchowanego metina 2012 pl

1.Szybkosc poruszania jest za duza w item_proto mysql

2.Daj sysser

3.Nie maja jakichs plikow - odpowiadajacych za texture

5.Nie maja go dodanego, albo nie maja spatchowanego metina,Ty moze masz inna wersje,lub maja dodanego do npc,npc2 lecz nie maja w npclist musialbym to oblukac.

1.A dokladnie która tabelka ?

2.Syserr jest czysty

3.Jak nie maja plikow ? Ja dalem im to samo co sobie czyli root ze zmienionym ip i launchera.

5.Mają tego samego metina 2012 pl spatchowanego.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...