Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej] Go4CA

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie powinno być ograniczeń, bo przecież sami dają linka do pobrania gry ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

myślę że zagram choć nie wiem jak takie coś będzie wyglądało . jeśli ktoś brał kiedyś udział niech napisze xD

Ty chyba jesteś jakiś nie ogarniety... NEXON DOPIERO ZACZĄŁ ORGANIZOWAĆ TURNIEJE!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

uuu, raczej nie mam szans tam, zlecą się wszystkie koxy k/d 3,00+

A czego się spodziwasz :P To jest europejski konkurs. Tam nie pójdzie byle kto. Chyba że np chcesz iść dla zabawy tylko to tak.

Czy są jakieś zasady dotyczące tego turnieju? Chodzi mi o range itp ?

Z czego patrzyłem na filmikach to speeda nie można mieć wogóle i speca oraz 0 broni op. Ranga i kd prawdopodobnie dowolne bo widziałem 2lt.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A czego się spodziwasz :P To jest europejski konkurs. Tam nie pójdzie byle kto. Chyba że np chcesz iść dla zabawy tylko to tak.

Z czego patrzyłem na filmikach to speeda nie można mieć wogóle i speca oraz 0 broni op. Ranga i kd prawdopodobnie dowolne bo widziałem 2lt.

Dla zabawy żeby od razu przegrać?Chyba nie ma sensu:D

Bronie tylko te:1.Slot: M16A3, M4A1, MK16 SCAR-L, AK-47, AK-74U, K2, FAMAS,ACR, MP5A4, K1A, UZI, UMP, L96A1, L96A1 LE, M24

2.Slot M92FS

3.Slot: M9

4.Slot Default, Smoke

Equipment: Black Cap, Urban Camo, Desert Camo, Arctic Camo, Woodland Camo, Tiger Stripe Camo, Flecktarn Camo

Additional Rules: Male only(!), S1 Suppressor, S2 Suppressor, S3 Suppressor, All customizable weapons have to be screened at the beginning of the match!

Bez g36 BEKA;D

Ranga nie ma znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...