Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lux vs Udyr vs Olaf

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie... Która postać wybrać? Zależy mi na dobrym dmg i na tym żeby nie dedać na 2 hity :) Dodam że zbieram akurat na wukonga, którym bardzo lubie grać i nim ogarniam i zastanawiam się nad drugą postacią ale taką do 3150 PZ, nie więcej. Lux grałem bo jest w rotacji, podoba mi się, myślę że jak się przyzwyczaję to ogarnę, ale jest papierem, jak na mój gust. Udyrem nigdy nie grałem i nawet nie widziałem żeby ktoś nim grał, ale słyszałem że postać dobra (podajcie + i -) i jeśli chodzi o olafa, to też nie grałem, kumpel mi go polecił, podobno jest pro. Ale jak dotąd napotykałem się na noobskich olafów.

Podawajcie też swoje propozycje :)

P.S

Słyszałem ze wukong ma stanięć do 4800, czy to prawda? Jeśli tak to kiedy?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Olaf.

True dmg maxujać e masz 340dmg co 4-5s, robiony pod hp ma z w ok. +50ad i dużo lifesteal'a, toporki z q są super przelatują przez wszystko i mają niski cd, ulti boskie żadne cc na niego udziełają dodaje armor mr i armor pene. Np amumu jungluje gankuje cię żuca ci bandażem na ryj a ty daje biegniesz amumu flash'a użył ulti a ty dalej biegniesz. Taki forest gump. Tą postać must have

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

Tak jak pan .

Lux :

Klatka - Nie możesz się ruszyć : >

Tarcza - boskie w team fight : ).

Slow : Jak ktoś ucieka rzucasz i deda :3.

Ulti : Proo , możesz nawet wyciągnąć 2/4 hp jak dobrze ją ogarniesz.

Papier może , ale jak się ogarnia i ma dobrą drużyne nie zginiesz tak szybko :)

a0cw13.png

Opublikowano

Właśnie grałem lux i podoba mi sie postac, ale nie bardzo mam do niej build ;> jak na razie uzywam takiego: buty > 3 poty > doran x2 > kielich harmoni > merkury > gral ateny i dalej nie doszedłem :> ma ktoś lepszy build?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...