Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nexon hacked?

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj dziwne mi zniknął combat arms no to szukam go i tylko co znalazłem to było to :

combatarms104f.jpg

combatarms127g.jpg

combatarms1302.jpg

combatarms101n.jpg

Odrazu mowie ze nic nie pobierałem z tego forum combat był czysty pobrałem go cae downloader i nic w folderze nie ruszałem. jak myślicie co to może być? nexon hacked czy cus?

Opublikowano

Weź nie rób sobie jaj, bo ktoś uwierzy, a te screeny są bodajże z paczki modderskiej i ty ich nie robiłeś.

Bywalec
Opublikowano

To patrz się na datę przy screenie :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Poza tym powpisujcie sobie w ranking nicki osób ze screenów.

Trochę się różnią :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Ale to jest nie możliwe. Tego hudu już dawno nie ma.

Ja nawet na nim nie grałem :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

buahahaha xD

Po 1. Te Screeny były dodane do jednej paczki jako pokaz że da sie modować CA, z której złożyłem swoją paczkę modderską.

Po 2. Te screeny są w cholerę starsze niż moja paczka z 2009/2010 roku.

Więc wkręcaj sobie dalej. i jak już, to pokaż swoje screeny bo na tych niestety widać date.

Propsy dzieciaku.

@edit.

btw. dziwnym zbiegiem okoliczności mam te same screeny! o.0

8t66op.jpg

btw2. Jeśli ktoś też chce mieć te screeny u siebie, niech pobierze moją paczkę moderską

i znajdzie je w tym folderze.

" mod's Pack\Pspiso Example Pictures "

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

XDD

nie no mnie ciekawy skąd ja miałem np twoje screeny ? czy tam wgl kogoś. wkręcić nie chce wkręcić tylko mnie ciekawy skąd ja na nowym windowsie po formacie 2 razy mam takie screeny ;d.

ale przyznam się ze wcześniej pobierałem ta paczke na win 7

Opublikowano

pierdol pierdol ja posłucham.

Nie rób z siebie idioty.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jeśli robiłeś formata całego dysku to niemożliwe jest żebyś miał cokolwiek ze starych plików.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

rly nikt nie wpadł na pomysł na wywalenie tego tematu ?

chłopcze, zawsze miałeś bujną wyobraźnie z tego co pamiętam...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dobra już wiem o co chodziło przenosiłem kilka plików z win 7 na 8 i wcześniej przenosiłem combata ( wypakowana tam była paczka czy tam spakowana ) i nie zauważyłem ze miałem to na usb bo jak przenosiłem spowrotem pliki to wszytko zaznaczyłem i dałem na pulpit. :P close bo spam będzie jeszcze większy.

Bebson to dobrze pamiętasz xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...