Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Cracked Tibia iBot - 9.81

kosik11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaje działającego cracka do iBota pod tibię 9.81

Instrukcja :

1. Ściągamy i wypakowujemy.

2. Odpalamy tibie, a następnie iBota bez wpisywania loginu i hasła w oknie iBota.

3. Mamy iBota; )

Download :

http://speedy.sh/XGYxs/iBot-Tibia-9.81.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/file/dc2a45791498149c9a052f67eda79ca41e9a06d1efb39f53ee2b1aba664559c4/analysis/1359223479/

Jak komuś coś nie pasuje niech nie ściąga.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Moglbym poprosic o jedno ss?

Tak tylko dla pewnosci .

2jruwx.jpg

2jruwx.jpg

EDIT ::

Nie używajcie skryptu co jest na lizardy bo to wyrzucarka czyli wyrzuci Ci wszystkie itemy i backpacka na ziemie, zapomniałem usunąć :)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Krótka piłka panowie czy ten crack do ibota jest bezpieczny dla naszych kont czy nie ??? Niech się wypowie ktoś kto ma więcej niż parę postów.

Opublikowano

https://www.virustot...sis/1359301653/

WS.Reputation.1 - całkowicie niegroźny 'wirus', wystarczy poczytać na necie, to drugie to nie nie mam zielonego pojecia. aczkolwiek jako, ze otsy robiłem od 2007r. i z botami tez od tego roku stycznosc mam, to sie przyzwyczaiłem, ze jak widze 'troj.gen' to sie tym nie przejmuje, zazwyczaj nieszkodliwy program to jest. a antywirusy, szczegolnie te gorsze znajduja dosc czesto cos tam gdzie niczego nie ma. Kiedys sami kompilowalismy silnik z kumplami jak mielismy pewien projekt i prawie kazdy antywirus znajdowal tam bog wie co... a przeciez source mielismy jak najbardziej czyste a sami od siebie wirusa bysmy nie dodali. Anyway, jak dla kogos jest to podejrzane to niech nie sciaga, ja sciagne i bede zapewne uzywal bo na rl tibi i tak nie gram, a na otsie jak cos strace to mnie to jebie :) dziekuje za upload ^^

@edit

A, wlasnie, piszcie, ze mam 1 post to jestem bog wie co, i chce was oszukac, jakby forum.otserv.pl działało jeszcze to byście mogli sprawdzić, że cieszyłem sie zawsze całkiem dobrą reptuacją.

@edit2

Jak rozpakuje i odpale bota to sprawdze ten plik w kazdy mozliwy sposob i powiem ewentualnie co i jak.

@wesner3

Nawet niektóre, starsze wersje tibi z tego co pamietam takie zapytanie nawet wysylaly, a byly od cipsoftu, nei znaczy to, ze jest tam gdzies wirus... jotti od zawsze było chujowe. na jotti nawet jakbys sprawdzil niektore antywirusy to by Ci wyskoczylo 20 roznych keyloggerow, ardamaxow, trojanow, robakow a nawet, gole baby....

@edit3

No ta, fajnie, ten ibot nawet podczas swojego działania żadnych zapytań, rządań nie wysyła do sieci... Nawet tibia auto łączy się z localhostem(waszym kompem, ze tka powiem, czyli nic groznego, ale zawsze jakis net connection a tutaj nic ^.-). Ponadto żadnych zmian w rejestrze ani w plikach danych... Czyli albo niespodzianki sa tak maskowane teraz, ze nie da sie ich znaleźć albo czyste to jest... w sumie mam redbota pro wiec nie potrzebny mi ten ibot, tym bardziej, ze go nie ogarniam xD jak ja bym chcial elfa znowu :D

Opublikowano

Napisał cycuś z 1 postem... hahaha

Ten crack śmierdzi

Nie chcesz nie pobieraj. Przeskanuj ibota sciagnietego z oficjalnej strony i zobacz czy cos wykryje czy nie.

Jak smierdzi to zaplac 35 zl i miej pewnosc ze masz czystego, ja dalem tego z ktorego korzystam. Kto chce niech sciagnie pobierze zeskanuje i niech sobie boci za darmo. Watek rowniez na torgu poszukajcie sobie.

Opublikowano

Start -> uruchom -> cmd (na win7 / vista / 8 'Uruchom jako administrator') wpisujecie 'netstat -b' i macie pokazane wszystkie pliki ktore uzywaja sieci. Taki najlatwiejszy sposob zeby znalezc jakiś program z ktorym moze byc cos nie tak. Jak widzicie Tibia, firefox, gadu gadu to ofc. jest spoko, ale jak wam wyskoczy KEYLOGGER.EXE albo JUZMASZHACKA.EXE ewnetaulnie EF8743D83RA8YD.EXE to zacznijcei sie martwic :P tak tylko na przyszlosc mowie xD

Opublikowano

Ale macie rozkmine, oraz widze tutaj prawdziwego inżyniera pewnie masz Doktorat

wesner3

EDIT:

Z tego co widzę chwalisz się w innych temat, że crack twój, a nawet przylogowaniu widać MaCrO.os :D mogłeś to zmienić :D haha OverPower

02:12 You see a young troll.

nie wiem skąd masz cracka, oraz co ci śmierdzi, może nos za blisko ust? to częsta przyczyna tego uczucia, w twoim przypadku pewnie diagnoza jest trafna, nie wiem gdzie widzisz ten dns itp podaj konkrętny plik adresy, plik źródła w którym to jest zawarte ;d dużo nagadałeś nic nie pokazałeś tylko jakieś wyimaginowane teorie.

Kolega wyżej dobrze ci napisał, 0 połączenia z internetem nawet w trakcie logowania, lecz nie martw się nie musisz hejcić bo next crack'a i tak nie zrobie, więc dalej możesz wydawać swoje 35 zł na licke z tibiaibot i nie marudzić w temacie cracków ;p pzdr.

Opublikowano

Omg <facepalm> ziom jesteś żałosny,

1 to nie jest kod zdekompilowany cracka tylko fcrack.exe otwarty w HEX

2 to nie jest fcrack.exe, gdyż ani w tej linijce w której podałeś ani w innej taki wpis nie istnieje

3 napisałeś w jakimś temacie, że sprawdziłeś te IP i jest z Poznania "154.151.991.117 port 141" czy wiesz, że jedna tabela indyfikatora ip to cyfra od 0 do 255?

Czekam na ten twój poradnik jak scrackować ibot'a szczeże ? prócz gotowego tekstu z innej strony nic nie wniosłeś w swoim poradniku tylko zmieniłeś Hello Word na Hello mpcforum i dodałeś gdzieś tam ibot.

Jestem w 100% pewny, że nawet tego nie dokończysz bo jesteś kompletnym laikiem w tym temacie, co udowodniłeś nie raz swoimi postami, teraz mam proźbe zanim nie pokażesz nam wszystkim tego jak to crackujesz, to się nie odzywaj domyślam się, że masz 5 lat skoro produkujesz takie fail'e.

Na koniec dodam iż modernator na torgu nigdzie nie napisał, że pobiera jakiś plik + Admin i Mod dalej używaja mojego cracka i nie zostali shakowani, spamią jedynie takie dzieci jak ty co im żal swojego życia to chcą zabłysnąć, Pozdrawiam i nie odpisuj nic bo szkoda czytaj udowodni, że coś umiesz pokaż jak crackujesz ibot'a

Opublikowano

Witam

A sprawdzałeś kod cracka ? Zauważyłeś to : "Url:dns:84.114.992.111:71/fcrack.exe" ? Zauważyłeś że to on ten program pobiera ma 21 wykrywalności (jotti) Pozdrawiam

@ Edit polecam sprawdzać to co znalazłeś w sieci, crack dziala, emuluje zapytanie na serwerze o nazwie "acc=Hash" , a w środku jest niespodzianka

Na ss jest 154.151.991.117:141 (to 991 mnie dalej przeraża xD) a w wypowidzi inaczej, ponadto ta ścieżka dll "C:\Program Files\windows\system32\hal.dll" to mnie zniszczył, dalej śię śmieje. Moim zdaniem on tylko trolluje ^^. Proponowałbym zamknąć temat a tamtego zbanować

Ps. wesner albo sie ogarnij albo zmień dillera ^^

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...