Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiele pytan

Kijro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż nie wiem gdzie mam grac na którym servie .. ale mniejsza z tym ,

Poradzcie mi bo np jak chce grac gdzies to pomyslę ze musze zarobic na eq Rib/fms itp itd to mnie h** strzela :/ i odechciewa sie grac , Chciałem grać na Us ale nie wiem jak zarobic itp , nie ma z kim grać , lipa ...

moim marzeniem było wbic na małym lv aure na P ale kur..wa na Pl to graniczy z cudem Pytanie dla graczy juz co ogarniają :D , jak dojsc do czegos jak dobrze zarobic od 0 yang itp chciał bym np wbic 54/55 i miec juz jakiegos skilla m5++ tu jestem w wielkiej "." nie wiem jaką postacią zagrac :/ .

... ps chętnie bym z kims pograł .

big.png
Opublikowano

1. Zarobić, możesz sprzedawając jakieś Ogony Węża bez +, riby/fmsy z imha (na drógą część pytania odpowiem na końcu).

2. Wiesz żeby mieć kase trzeba mieć dużo wolnego, czasu jak ci pisze teraz jak jest na PL'u... Dorobić się możesz na Matwoych lodach, Imha (możesz tam dropić riby fms'y itp.) i także na perłach,małżach (dobry zarobek).

3. Polecam ci zagrać Ninja Daggere'em lub Wojownukiem Body (wole Daggera).

Jeżeli nie masz z kim grac napisz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/818568-szukasz-przyjaci-do-grypomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Jeżeli chcesz się jeszcze odowiedzieć kim grać pisz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

wiec tak, nie doradze ci czy grac na PL czy na jakims zagranicznym bo tylko na PL gralem. FMSy teraz sa tanie od kiedy zrobili skrzynie ucznia. fms+9 z 25 sr i kd kupisz za 20+kk jezeli chodzi o Solar, i ten server ci proponuje. a jezeli chuj cie strzela zeby zarobic na taki fms to zrob jak ja zawsze robie. jak zaczynam gre to kupuje na start z 20-50kk. a potem tylko "kup taniej sprzedaj drozej" i kasa sama idzie. przykladowy oz berek, kupuje za 2kk a w ten sam dzien sprzedaje za 4,5kk. tylko czesto musisz biegac po sklepach, no ale jak widzisz jak kasa sama idzie to az sie CHCE ;] ja tam proponuje ci zagrac surą WP, dobry do expa i zarabiania. a jezeli bardziej rajcuje cie pvp to body, tez dobry ale WP na 55 w pvp nic nie zrobisz.

Opublikowano

haha na matowych lodach ? Co jak ma zarobić na matowych na małym Lv na marmuku by nie ubił golema, imha dobre ale kokosów nie zarobisz, łowienie ryb chyba odpada bo to nie gra. Chcesz zarobić ? Zrób bodego 35 lv podrób chwile w m2 zrób jakieś eq zrób buffke ożeń się z nią i wbij 40 najlepiej 45 i siedź w dolinie i bij metiny 45 dlaczego ? Przy okazji możesz bić wodza, raz z metinów 45(cienia) oprócz tego że możesz dropnąć ogon węża z + może polecieć też Kamień duchowy więc z mojego doświadczenia to najlepszy zarobek a nie typ Ci gada że na matowych się można dorobić ile 10 kk ?

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi poczekam jescze moze ktoś jescxze cos napisze :) ps lajki kazdy ma za każdą wypowiedz

big.png
Opublikowano

Na metin US to na pewno początkowy zarobek to imha eq+6 starczy wojem body. Wydropisz fmsy ribki może akurat ładne śr albo um ;). Główną postać polecam ci szamana smoka bo ma swoje buffy i nie musi targać 2 postaci i z antykiem+9 sr 30+ jest genialny pod exp.. Jak wbijesz już skille m6+ to jest bardzo dobry w pvp. Z czasem dorobisz się tych skilli na G i prawie każdy pada bo nikt nie robi abs na wachlarze czy dzwony bo im sie nie opłaca kasy wydawać ;P. Także polecam szamana :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...