Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Yorick czy warto ?

piona0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak yorick kontra na dużo op postaci ,tylko nerfiony tysiące razy ;) Czy warto go kupić jezeli lubie grać na solo topie ? + i - proszę .Z góry dzięki

Opublikowano

Nerfiony nie był tak dużo razy, jest bardzo mocny.

- mocny heal

- slow

- bardzo mocne aa z Q (przelicznik ponad 100% AD)

- ult sprawia, ze robimy klona nas lub sojusznika, po zginięciu wstajemy na chwilę i walczymy dalej - walka 6v5

- łatwa farma

- nie dajemy przeciwnikowi farmić

- harras

- odkrycie krzaków z W

- niskie CD

- tankowaty

- dobry w każdej fazie gry

Sam mam Yoricka, jest to jeden z najlepszych solo toperów

@Up, LeeSin nie jest tak dobry na topie jak Yorick, Lee sin jest lepszy na jungli i nie warto marnować jego potencjału na topie

Opublikowano

Yorick.

- Monożerny.

-Mocno pushuje

-Duszki nie biją jeżeli schowasz się do krzaków

-Dobry lifesteal

-Kolega napisał " dobry w każdej fazie gry" - Pod co go budujesz? Pod GlassCanona że jest dobry w late?. W late słabnie-Bardzo ciężko nim wycarrować SOLO Q - JEst wiele innych championów oferujących w miare early ale o wiele lepsze late game. Osobiście za taką cene nie jest wary kupna.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

@up, jak ja grałem Yorickiem to nie narzekałem na dmg w 40 minucie...

Yorick jest fajną postacią, możesz wysłać duszka, który bije dmg w przeciwnika, a Ty nie musisz się narażać. Także w TF jest 6vs5, sprawia to, że postać ta jest bardzo mocna. Po zbudowaniu odpowiednich itemów robimy duży dmg i mamy dużą wytrzymałość.

Opublikowano

A te skile są wszystkie ad ?

Mam sporo solo top'erów i jakoś ciągnie mnie do Yoricka

Mam Dariusa,Riven,Kayle,Irelia,Garen,Jax,Nunu,Olaf,Wukong kogo jeszcze polecacie ?

Opublikowano

Mam Dariusa,Riven,Kayle,Irelia,Garen,Jax,Nunu,Olaf,Wukong kogo jeszcze polecacie ?

Odpowiedz jest oczywista, Jayce no i nie zapominaj o małym chomiku Teemo.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Bitch please, solo top tylko i wyłącznie Garen, ewentualnie chomik jeżeli masz za przeciwnika Garena, tyle. Ew. Darius, ale szansa że go nie zbanują to 5%.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Elise, dość częsty pick na solo topa ( bynajmniej w moich grach )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...