Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PCraft[FB][20S][24/7][Dedyk][Eventy]

ChippendeizZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbudowalem tam Arene PvP napis i love PCraft a tak to reszta wszystko wgrane z internetu .

Admin od dzieci zbieral na serwer smsami wiec pozdrawiam i powodzenia w szuaknu frajerów na nastepny miesiac ^^

Opublikowano

Tym dzieckiem to jesteś ty. Mapa pobrana ale przerobiona to że dostałeś bana za latanie i zabijacie miksturkami to nic,ale to że obrażasz graczy to jest odebranie budowniczego. Admin nie rozdaje diaxów za pare staków cobla tylko był event że wymienialiśmy się z adminem ja mu dawalem 20 płyt a on w zamian diax killof.

Ciekawy jestem jaki spieprzony serwer da ci budowniczego!

Opublikowano

Popieram @up

Dla mnie sprawa z Panem Certixem jest strasznie różnorodna .

A więc przejdźmy do kwestii :

Niepolecam - Nie polecam pisze się oddzielnie człowieku . .

Serwer nie ma wlasnej mapy sciagnieta... - Mapa jest co prawda, ściągnięta . Lecz po wielkich zmianach tylko 30 % stanowi mapa autora , reszta moja. Tak samo pomysł na budowle moje .

admin rozdaje seciki diamentowe za pare stackow cobla - Tu mnie rozśmieszyłeś . To było w ramach Eventu ( to po pierwsze ) . Po 2. To był sklep gdzie wymieniało się rzeczami . Po 3. Nie za parę stacków Cobbla , lecz ( teraz podam przykład ) Było to tak : Koleś daje mi np . 30 szmaragdów, a w zamian dostaje diamentowego kilofa , no to czego płaczesz ? Nawet niektóre MPC'ty mają lepsze oferty .

prezka 0/10 serwer 0/10 :)

Opublikowano

zbudowalem tam Arene PvP napis i love PCraft a tak to reszta wszystko wgrane z internetu . -Człowieku , zanim coś powiesz, przemyśl to dokładnie, ten napis to i ja bym mógł zrobić, bo to przecież takie proste , a co do areny , fakt faktem wyszła ładnie , ale jedyne co potrafisz to budować . Nic więcej.

Admin od dzieci zbieral na serwer smsami wiec pozdrawiam i powodzenia w szuaknu frajerów na nastepny miesiac ^^- Nie , nie zbierałem od nikogo SMS'ów, a tym bardziej nie od dzieci . Po co bym miał to robić ?

Opublikowano

Bardzo fajny server :) - co do tych " hejterów " to po pierwsze nauczcie się pisać a po drugie kłamiecie, pierw gracie na hackach i latacie a potem wymyślacie historie i piszecie ale wam się to nie udaje, nie umiecie stylistycznie, ładnie i dobrze bez żadnych błędów poskładać kilku zdań ?

~IslandIcedZ.

By the way, czemu server OFF ? :)

Opublikowano

Hej, misiaki.

Jest mały problem.

Otóż wykasowała mi się cała mapka , a save nie mam. ( tak, jestem wku*wiony , ale nie chcę tego okazywać . )

Co powiecie na nową mapkę ?

Nie chcę tego robić, ale nie mam wyjścia, szkoda mi naszej starej mapy . A najbardziej graczy budujących godzinami na działkach . No cóż... Może teraz będzie lepiej .

Gdy serwer będzie już oficjalnie z nową mapką dam wam znać.

Do zobaczenia.

Czeeść ;*

Opublikowano

Serwer przerabiam na czysty survival na którym będzie znajdywać się jedynie Spawn .

I to będzie MOJA mapka, podobno jak poprzednie , 70 % zostało przerobione przeze mnie .

A w tej mapce postaram się zrobić wszystko sam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...