Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe oblicze metina:)

AdIdAs11171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

WRAZ Z KILKOMA KOLEGAMI ZE SZKOŁY POSTANOWILIŚMY POSTAWIĆ SERVER DEDYKOWANY :)

POMYŚLICIE (HMM... NO CO PEWNIE DALEJ JAKIŚ BADZIEW) NIC Z TYCH RZECZY:) SAMI OPRACOWALIŚMY PLUGIN KTÓRY POZWOLI WAM SAMEMU WYBRAĆ SOBIE RATY SERVERA (OD 1 DO 8000%) :) DZIĘKI TAKIEMU ROZWIĄZANIU KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE:)

PISZCIE W KOMENTARZACH CO O TYM MYŚLICIE I LICZĘ NA LAJKI CO BĘDZIE MNIE MOTYWOWAĆ DO PRACY DZIĘKI CZEMU SERVER SZYBCIEJ POWSTANIE:)

Opublikowano

rossi braliśmy to pod uwagę sprawa jest tego typu:

wybierasz exp 1000% to dro i yang po 2000%

wezmiesz 8000% expa to drop i yang bedzie ok. 500% :) jeszcze przemyslimy te przedzialy:)

Opublikowano

No Ok, wy zrobicie tak jak mówisz.

To ja sobie zrobie 3 postacie na jednej dam sobie 8000% exp na drugiej 8000% yang, a na trzeciej 8000% drop.. To i tak wyjdzie mi na jedno - exp, yang, drop - 8000%

Opublikowano

PO PEWNYCH UZGODNIENIACH DOSZLISMY DO WNIOSKU ŻE STWORZYMY 80 OPCJI:

100% EXPA 5000% DROP I YANG

1000% EXPA 300% DROP I YANG

200% EXPA 4500% DROPA I YANG

2000% EXPA 250% DROPA I YANG ITD...

ROSSI WYBRANA OPCJA BEDZIE JAK KRÓLESTWO NA CALYM KONCIE TYLKO NIE DA SIE JEJ ZMIENIC

CO DO TYCH OPCJI TO PRZEMYSLIMY JESZCZE PRZEDZIALY:)

Opublikowano

PO PEWNYCH UZGODNIENIACH DOSZLISMY DO WNIOSKU ŻE STWORZYMY 80 OPCJI:

100% EXPA 5000% DROP I YANG

1000% EXPA 300% DROP I YANG

200% EXPA 4500% DROPA I YANG

2000% EXPA 250% DROPA I YANG ITD...

ROSSI WYBRANA OPCJA BEDZIE JAK KRÓLESTWO NA CALYM KONCIE TYLKO NIE DA SIE JEJ ZMIENIC

CO DO TYCH OPCJI TO PRZEMYSLIMY JESZCZE PRZEDZIALY:)

Heh, to stworze 3 konta, jedno konto to będzie główna postać ( z expem ), drugie konto będzie do dropu, a trzecie konto będzie na yangi.

Myśle, że każdy kto by grał zrobił by tak jak napisałem. B)

Moim zdaniem taki serwer nie ma przyszłości, ale życzę powodzenia. :rolleyes:

Opublikowano

Wydaje mi się, że taki serwer nie bardzo przyciągnie graczy... Nawet, jeżeli postoi z miesiąc z tymi opcjami co powiedziałeś (w co wątpię) to i tak gra będzie się bardzo szybko nudziła.. ;dd Według mnie lekki nie wypał, ale jeśli Wam to wypali to jak najbardziej powodzenia :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

ROSSI DROP YANG I PRZEDMIOTÓW BEDZIE UZALEZNIONY OD LVL'A:) NIE ROB Z NAS TAKICH DEBILI

Przepraszam, wybaczycie ? :rolleyes:

Życzę powodzenia.

Opublikowano

UWAGA!!! KONKURS ! DO WYGRANIA GM OTO CO ROBICIE:

1."POLUBIACIE" TEN TEMAT

2. W KOMENTARZU WPISZCIE NAZWĘ SERVERA

POEM WYBIERZEMY 3 NAJLEPSZE, STWORZYMY ANKIETĘ ... NAJLEPSZA NAZWA ZOSTANIE NAGRODZONA

Opublikowano

WITAM!

WRAZ Z KILKOMA KOLEGAMI ZE SZKOŁY POSTANOWILIŚMY POSTAWIĆ SERVER DEDYKOWANY :)

POMYŚLICIE (HMM... NO CO PEWNIE DALEJ JAKIŚ BADZIEW) NIC Z TYCH RZECZY:) SAMI OPRACOWALIŚMY PLUGIN KTÓRY POZWOLI WAM SAMEMU WYBRAĆ SOBIE RATY SERVERA (OD 1 DO 8000%) :) DZIĘKI TAKIEMU ROZWIĄZANIU KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE:)

PISZCIE W KOMENTARZACH CO O TYM MYŚLICIE I LICZĘ NA LAJKI CO BĘDZIE MNIE MOTYWOWAĆ DO PRACY DZIĘKI CZEMU SERVER SZYBCIEJ POWSTANIE:)

Taak... to wszystko wyjaśnia. Ciekawy plugin napisaliście. Do Metina? Boże święty. Za chwilę w tym temacie zrobi się taki spam jak nigdy, a ten serwer nie powstanie - mogę Was zapewnić.

Opublikowano

A ja wierze że serwer będzie dobry , jak wyjdzie na pewno zagram ! :) Powodzenia :)

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...