Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] 4800 IP

Corodex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam miłego championa do 4800 na rankedy . Na oku mam ezreala , caitlyn , vayne chyba odpada ( wiem ze potrafi wygrać sama ) , i czekam na wasze sugestie + i - . Dzięki pozdrawiam

Opublikowano

ezreal bardzo często pickowany, denerwuje mnie to, że w każdym meczu ktoś weźmie eza i tak nie będzie umiał nim grac.

ez:

+ ulti dobre do dobijania

+ wbudowany flash

- opanowane skillshoty to podstawa

caitlyn:

+ duży, denerwujący range

+ łatwy harras

+ chyba adc którym się najłatwiej farmi

- typowe wady adc..

- ulti może być zablokowane

vayne:

+ true dmg

+ moblilna

+ niewidka na ulti

- 0 aoe

- papierowata

i moja sugestia:

kog'maw:

+ bardzo duży range na 9 lvlu (ze względu na skilla)

+ coraz mocniejszy w late game

+ ulti dobre do dobijania i harrasowania

- mało mobilny

- manożerne ulti

brałbym koga lub vayne bo to adc najlepiej sprawujący się w late game.

<>

Opublikowano

Kogmaw raczej odpada , nie uważam że jest słaby ale najzwyczajniej nie potrafie nim grać . Zastanawiam się nad ezem bo nim nawet nieźle mi idzie i vayne bo nią nie trzeba umieć grać . Caitlyn to też dobra propozycja ;/

Opublikowano

Kogmaw raczej odpada , nie uważam że jest słaby ale najzwyczajniej nie potrafie nim grać . Zastanawiam się nad ezem bo nim nawet nieźle mi idzie i vayne bo nią nie trzeba umieć grać . Caitlyn to też dobra propozycja ;/

jeżeli masz wybierać pomiędzy tymi 2 postaciami to naprawdę bierz vayne. Na low elo sobie bardzo dobrze radzi jako adc i szczególnie dzięki mobilności.

<>

Opublikowano

@up, Vayne zawsze była papierowa, chyba, że jak Ty masz full runy pod Hp i masterki również.

Ja bym Ci polecił wziać jednak Vayne, plusy i minusy koledzy wyżej napisali, jedynie moge dodać, że stuna ma wtedy, gdy kogoś odepchnie to ktos musi być "walnąć" o coś by był stun.

Ezreala Ci nie polecam, bo łatwo unikać jego skillshotów, taka sivirka już go kontruje chociazby, a taka vayne, trudny orzech do zgryzienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...