Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] L85A2 + M145/Desert M145

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Który celownik lepszy? Bardzo nie podoba mi się to że w zwykłym M145 crosshair jest czarny przez co w ciemnych miejscach (gram na High) nie widać gdzie celownik a w Desercie widać.... ale za to ma grube trochę te kreski.... nie wiem....

Bez ankiety bo i tak będzie spamu w postach

Porównanie z google:

post-278434-0-84868700-1358683792_thumb.jpg

post-278434-0-07803100-1358683811_thumb.jpg

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

a może powiesz dlaczego? Przybliżeniem nie różni się od zwykłego M145.... jeszcze się zapytam... co jest łatwiej wylosować? z którego supply dropa są większe szanse na celownik ten? Czy szansa na zdobycie M145 jest większa w tym jednym supply dropie niż zdobycie deserta z drugiego supply dropa?

Opublikowano

wg mnie ta kreska nic nie zasłania.... ale dobra... w sumie jest narazie 1 głos (dobry) na Deserta i 0 na M145

a co łatwiej zdobyć? Chyba że takie same szanse

Opublikowano

@up

Raczej? po co mówisz skoro nie wiesz? Liczę na odp. Masz jakieś dowody że jest łatwiej zdobyć M145 czy Desert M145? Nie? To po co się odzywasz?

Opublikowano

Lepszy celownik zwykły i nic nie przeszkadza a,że jest więcej kresek to go czyni jeszcze bardziej precyzyjnym niż w przypadku grubych kresek z kropką jak to się ma w celowniku pustynnym.

Jeśli chodzi o ten celownik pustynny tak to prawda jest go prędzej zdobyć niż w przypadku zwykłego i chyba też to powinno coś znaczyć skoro na pustynny jest większa szansa niż na zwykły to samo za siebie mówi,że zwykły jest lepszy i dlatego jest na niego mniejsza szansa.

Opublikowano

To że na coś jest mniejsza szansa nie znaczy że lepsze... to jest jak powiedzieć co droższe to lepsze (nie zawsze). ALE ogólnie to sie zgadzam... tyle że teraz mam dylemat... jak bym miał 5k fundsów do wydania... które supply dropy kupić wg was? Wolę w sumie zwykły M145 ale ciężej go zdobyć a 5 losowań to nie tak wiele jak chcę go na zawsze

Opublikowano

Desert M145. Z doświadczenia: staty zwykłym M145 - 16/12; Desertem - 24/5. Możliwe że inny team ale tym desertem łatwiej jest trafić, ta kropka jest podobna jak przy reddocie :)

Opublikowano

ale normala można wylosować w Daily Draw, i ja tam go już z 3 razy na 7 dni wygrałem, ale dużo razy też było, że na zawsze, tylko, że źle trafiłem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@UP

To, że było napisane, że na zawsze, nie znaczy, że można wylosować... Itemy są generowane po tym, jak wybierzesz kartę, tak, żeby trafił Ci się jakiś badziew. Trzy czwarte z tego, co widać na kartach (typu najlepsza broń forever) jest niemożliwe do wylosowania.

@TOP

Desert lepszy jak dla mnie, bardziej intuicyjny, jeżeli mogę tak powiedzieć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Widzę po screenach jak wygląda... pytam który celownik może być lepszy bo w BFP4F nigdy nie wiadomo -,- Reszta zależy od skilla ale co lepsze dla oka If you know what I mean :D

Opublikowano

Udzielę się jeszcze ponownie skoro są jakieś wątpliwości według mnie jest lepszy zwykły ponieważ jest też przyjemniejszy dla oka gdyż idealnie się komponuje do broni,a wersja desert w moim przypadku by mnie rozpraszała cóż i tutaj będzie miał każdy inne uzasadnienie jednemu będzie lepiej odpowiadać wersja zwykła,a dla drugiego zaś wersja desert i tak dalej ...

Opublikowano

a nie ma bugów jakiś z tymi celownikami? np; jednym szybciej przycelujesz czy bullet drop w jednym jest większy itp. Jeśli nie to temat do zamknięcia :)

Opublikowano

a nie ma bugów jakiś z tymi celownikami? np; jednym szybciej przycelujesz czy bullet drop w jednym jest większy itp. Jeśli nie to temat do zamknięcia :)

Nie tutaj takiego czegoś nie ma,ale wiadomo,że taki m145 będzie się zachowywał inaczej niż zwykły rapid czy holo no i do tego też będzie się zachowywał m145 w każdej broni inaczej np.jak w jednej broni umieściłem m145 to tak szybko i mocno odbijało celownik trochę mnie to irytowało,ale jak włożyłem w inną broń ten celownik to takiego odbijania(odrzutu) celownika nie było.

Opublikowano

Bullet drop nie ma nic do celownika, jest to uzależnione od broni i dodatków (lufy).

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...