Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Taki tam ranked

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak 59 farmy w 19 minucie.

@top podziękuj dravenowi za gre.

prędzej enemy corkiemu, ktory twierdził, że "draven noob nolife cały czas gra w lola to owni... -.-" XDDD

i enemy sonie, ktora tez sie nie popisała.

Jak już Draven zdobył first blooda, później dobuble killa wiedziałem, że wygrałem :D

Biegałem po liniach i pushowaliśmy, w 14 minucie biliśmy inhi na bocie

Opublikowano

Kilka dni temu miałem grę Annie, poprosiłem enemy Corkiego żeby dał mi fb tak dla jaj, przyszedł na mida i dał się zabić :D Skończyłem w 13 minucie

Draven wygrał wam grę

Opublikowano

Nom, tak.

Draven wygrał grę - przyznaje, ale nie zawsze tak jest :P

Są tez inne czynniki takie jak taric, ktory stunnął w dobrym momencie Corkiego i wpadł fb dla dravena, później draven po recallu zlapał double i to juz był win.

Ogólnie to w enemy grał tylko Morde i Olaf w miarę dobrze

Opublikowano
Nom, tak.

Draven wygrał grę - przyznaje, ale nie zawsze tak jest :P

Są tez inne czynniki takie jak taric, ktory stunnął w dobrym momencie Corkiego i wpadł fb dla dravena, później draven po recallu zlapał double i to juz był win.

Ogólnie to w enemy grał tylko Morde i Olaf w miarę dobrze

Jak ty wygrasz bo enemy totalne retardy to jest ok ale jak ktoś z nas(wy z foruma nie zczaicie) ma takich w teamie to sie smiejesz kurwinoxie.

Farta miales i lamisz cioto hahahahha noob report bgnoob team

Opublikowano

Dobry draven , widać że ogarnięty , a ty jak idziesz solo topa staraj się bardziej farmić , w 20 minucie można mieć już 200 farmy.

fd9cu1.jpg

Opublikowano
Dobry draven , widać że ogarnięty , a ty jak idziesz solo topa staraj się bardziej farmić , w 20 minucie można mieć już 200 farmy.
ale on byl chyba na jungli, poza tym te 200 w 20 to chyba bez przeciwnikow :D:D
Opublikowano

corki widze miał dobre itemy, ty nie masz się czym chwalić gdyby nie draven nie wygralibyście tego

lol, po czym tak twierdzisz ?

TF dzięki mnie ownił mida, top to samo.

Sam TF ze mną czy Khazixem by wygrał ten mecz, a Draven po prostu miał kille z bota i przy okazji brał, ja jak już nie miałem feeda wcześniej to nie miałem nawet jak złapać killa, poza tym "gdyby nie on nie wygralibyście tego" - nie widać statów innych graczy ? LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...