Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] IS-6 czy Lowe?

assassin013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czym się lepiej zarabia na przeciętną bitwę (2 kille), a przede wszystkim czym się lepiej jeździ?

cena nie ma znaczenia ponieważ kupię gift'a.

Opublikowano

Tylko T34 lub SP i premka

możesz mieć 2 fragi, a zarobisz 10k, bo dobijesz po 1HP...

Liczy się w DMG, anie w fragach.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Teoretycznie T34, ale to zależy od zadanego dmg.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

@up a które lepiej zarabia

Teoretycznie T34, ale wszystko zależy od tego jak grasz.

Jeżeli jesteś botem i nie umiesz grać, to nie zarobisz więcej jak 20k, a jak umiesz grać to i 100k czasem wpadnie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem Super Persha i jestem zadowolony. Zarobek na bitwę średnio 40-60k i jest o polowe tańszy od T34 lub Lowe.

Kupiłem go 2 dni temu i trzeba się przyzwyczaić. Po jakimś czasie będzie zarabiał więcej. Chociaż jest to wymagający czołg.

Opublikowano

Lub SP + miesiąc premki .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

IS-6 też jest dobrą premką trzebaa tylko umieć grać tym czołgiem i się do niego przyzwyczaić.T-34 Hmm działo dobre tylko długie przeładowanie około 12 sekund i kadłub cienki na pojedynki 1 vs 1 nie polecam.

SP jest to med ze średnim działem. Żeby go dobrze ogarnąć musisz znać weakspoty wszystkich czołgów około 8 tieru jak je znasz czołg wyśmienity. Lowe ten czołg to jak niszczyciel na 1 linie się nim nie wychylaj tylko z daleka najlepiej snajp i wykorzystaj jego celne działo a zarobisz dużo. Pamiętajmy że w czołgach ciężkich liczy się zadany damage i otrzymane trafienia a w medach damage, podświetlenia

Osobiście polecam sp i lowe

Widać, że nigdy nie grałeś żadnym z tych czołgów więc po co się wypowiadasz na ich temat?

Grał ktoś francuzem 8 tieru?

Ja tylko widziałem go w akcji i nie polecam.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z IS-6 vs Lowe wybrałbym Lowa. Większa panetracja + celność -> łatwiejsze przebijanie wrogów -> duzo dmg -> dużo kasy ;). Lowem możesz spokojnie we wszystkie weak spoty przycelnować, bo to jest doskonały snajper.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Grał ktoś francuzem 8 tieru?

Taki Arl....coś tam coś tam (ten z 6) na 8 tierze :D

Jes to parodia parodi.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Lowem jak się umie nim grać, tak samo jak T34

Osobiście uważam, że T34 jest lepsze, i dlatego się zastanawiam, na chuja kupiłem Lowe xD

Chociaż, te rykoszety tyłem... Mrrał xD

Ogólnie, Lowe jest celny, ma dobre działo, i ma zajebistą wieżę

T34 Ma chujowy kadłub, ale wieża...

T34 jest mniej celne od lowe, ma większy DMG, i mniej HP

Lowe polecam, jeżeli nie umie się grać za dobrze, bo i tak zarobisz (ja na razie na ok. 3 bitwach straciłem)

T34 trzeba umieć grać, a jak umiesz, to zarobisz w pizdu i więcej

TYLE ODE MNIE, NOW, HEJT

@marvelus

Co do SP, udaje mi się to w jakiś sposób przebić amx'em 12t od przodu, przy czym byłeś, więc... xD

shoob.png

Opublikowano

IS-6 też jest dobrą premką trzebaa tylko umieć grać tym czołgiem i się do niego przyzwyczaić.T-34 Hmm działo dobre tylko długie przeładowanie około 12 sekund i kadłub cienki na pojedynki 1 vs 1 nie polecam.

SP jest to med ze średnim działem. Żeby go dobrze ogarnąć musisz znać weakspoty wszystkich czołgów około 8 tieru jak je znasz czołg wyśmienity. Lowe ten czołg to jak niszczyciel na 1 linie się nim nie wychylaj tylko z daleka najlepiej snajp i wykorzystaj jego celne działo a zarobisz dużo. Pamiętajmy że w czołgach ciężkich liczy się zadany damage i otrzymane trafienia a w medach damage, podświetlenia

Osobiście polecam sp i lowe

Nie wypowiadaj się o czołgach, o których mało wiesz. IS-6, no cóż, jedynym jego plusem jest przednie okątowanie... Nic więcej, Działo jest w stanie spudłować w dom- jest takie samo w ISie tylko że szybsze-, mobilnością z tego co widziałem nie grzeszy...

SP- ja wale, to g**** to dobry ma tylko pancerz ze względu na ostające od niego płyty. Działo podobne jak w ISie-6, tylko że szybsze i celniejsze, co prawda mniej zadaje, ale w przypadku kiedy i tak nic nie przebijasz nie robi to dużej różnicy.

T34- pierwsza rzecz to taka, że T-34 to ruski tier V med, a nie premka amerykańska VIII tieru. Po drugie, Działo jakie byś chciał? Penetra jak IX tier, obrażenia też, celne jak skurczybyk, tylko wolno celuje. W pojedynkach 1vs1 za to jest najlepszy, może ze względu na 280mm pancerza na wieży? Do tego ile byś chciał pancerza na kadłubie? 100mm pod kątem to wystarczająco. Poza tym to też jest czołg na drugą linie.

Widać że na czołgach premium to się znasz tak po chole***.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...