Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] rozmiar buta

warzniak19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisać 'troll' Jakby to był troll wolałbym już napisać 'dajcie mi administratora'.

Tak na oko, jaki byłby to rozmiar buta? Iż dzieciaki rozjebały mi szybę lodem i chciałbym JA się dowiedzieć, kto to, a potem zgłosić na policje.

zdj:

post-747838-0-24179200-1358433786_thumb.jpg

post-747838-0-49086500-1358433788_thumb.jpg

Tak na oko, mi się zdaje że to będzie 41. Dobrze myślę?

Ach, i przepraszam za jakość.

svh03y.jpg

Opublikowano

a to nie ja przypadkiem ;D

ja mam 43 wiec ;)

a tak na serio to trudno to ocenić. może byc 40 a rownie dobrze 45

zmierz od swojego buta i porownaj

a to nie ja przypadkiem ;D

ja mam 43 wiec ;)

a tak na serio to trudno to ocenić. może byc 40 a rownie dobrze 45

zmierz od swojego buta i porownaj

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

moze zmierz ile to cm jest

i po tym da sie okreslic rozmiar buta

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Zbierz ślady DNA czyli jakieś włosy, skrawki ubrań (jeśli są) odciski palców gdzieś :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No jaki zbieg okoliczności, że właśnie się uczę o zabezpieczaniu śladów na egzamin xD

Wiesz.. po zdjęciu ciężko ocenić jaki to rozmiar, bo nie wiadomo z jakiej odległości żeś je zrobił i nie ma żadnego punktu odniesienia :P Mógłbyś ewentualnie zmierzyć długość w cm i porównać z typowymi długościami obuwia danych rozmiarów.

No dobra, ale nawet jak znajdziesz rozmiar.. będziesz chodził i łapał dzieciaki by sprawdzić im numer buta?xD Poza tym numer buta nie świadczy jeszcze o sprawstwie.

#don't care

Opublikowano

Może nam wyjaśnisz jak chcesz po rozmiarze buta dojść do tego, który to zrobił?

Opublikowano

DNS, to ci się chyba z komputerami pojebało. xD

To się właśnie tak na łeb rzuca jak ma się prawie codziennie 4h infy a potem w domu robi się to samo :D Już poprawiłem na DNA heheh ale Like za spostrzegawczość :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak, tylko ze nikt nie zleci wykonania ekspertyzy dna/daktyloskopijnej w takiej sprawie xD Niska spoleczna szkodliwos czynu. Poza tym material do ekspertyzy musialby zebrac funkcjonariusz. No i skads trzeba wziac material porownawczy, a nie przyprowadzi chyba kazdego dzieciaka z miasta na policje :P

#don't care

Opublikowano

@up'y

Mniej więcej wiem kto to mógł być. Już nie będę pisać szczegółowo - Spowiedź?

@top

Zamknąć!

svh03y.jpg

Opublikowano

To się właśnie tak na łeb rzuca jak ma się prawie codziennie 4h infy a potem w domu robi się to samo :D Już poprawiłem na DNA heheh ale Like za spostrzegawczość :)

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...