Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot od Pukacza

Misiek42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj miałem zamiar kupić kbota od pukacza. Napisałem do niego na GG, prosił o podanie kodów PSC. Wszystko mu napisałem. Odpisał, że sprawdza kody... Tylko że je kur*a mać ponad pół godziny sprawdza... Czy można stiwerdzić , że mnie w ciula zrobił? :unsure:

Opublikowano

Witam. Dzisiaj miałem zamiar kupić kbota od pukacza. Napisałem do niego na GG, prosił o podanie kodów PSC. Wszystko mu napisałem. Odpisał, że sprawdza kody... Tylko że je kur*a mać ponad pół godziny sprawdza... Czy można stiwerdzić , że mnie w ciula zrobił? :unsure:

Jeśli nie dostałeś CR na KBot CC a on się z tobą po podaniu kodów nie kontaktuje to tak.

Opublikowano

No to pozdrawiam. Widać jak się szanuje klientów. Czytałem pełno tematów w którym polecany był pukacz czy kamyk. Specjalnie nie kupowałem u Costello.

Odradzam tego pana. Chyba, że macie kieszenie pełną pieniędzy.

Opublikowano

Nie tylko Ty od niego kupujesz zapewne, może coś się stało ?może matke pogotowie zabrało ? Pukacz jest solidnym resellerem, nie trzeba od razu podejrzewać, że w ciula Cię zrobił.Życie jest ważniejsze niż boty -.- wystarczy poczekać.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Tylko , że po tym jak napisał że ` sprawdza kody ` zamilł. 2 minutki później zapytałem się jak długo można sprawdzać.. Odpisał, że nadal sprawdza. po 30 minutach nie odpisuje w ogóle. widze jaki owy Pan jest solidny .:)

Opublikowano

Nie tylko Ty od niego kupujesz zapewne, może coś się stało ?może matke pogotowie zabrało ? Pukacz jest solidnym resellerem, nie trzeba od razu podejrzewać, że w ciula Cię zrobił.Życie jest ważniejsze niż boty -.- wystarczy poczekać.

Jak się coś robi to albo porządnie w 100% albo wcale.

Opublikowano

Jak się coś robi to albo porządnie w 100% albo wcale.

A jak by Ci matke pogotowie zabrało podczas sprawdzania psc to byś pojechał z nią karetką, czy wolałbyś bota sellnąć ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Tylko , że po tym jak napisał że ` sprawdza kody ` zamilł. 2 minutki później zapytałem się jak długo można sprawdzać.. Odpisał, że nadal sprawdza. po 30 minutach nie odpisuje w ogóle. widze jaki owy Pan jest solidny . :)

A mówiłem kup ode mnie :D

419620_261594663925115_323049914_a.jpg

D/L:

http://pl.rghost.net/43274798

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3dced4f4b85c038d64d088eedf03d732cab2afa56be9aefcccfdc3281832abae/analysis/

Opublikowano

A jak by Ci matke pogotowie zabrało podczas sprawdzania psc to byś pojechał z nią karetką, czy wolałbyś bota sellnąć ?

Napisałbym szybką notkę na gg typu: Zw lub transakcje dokończymy później i pojechałbym z nią karetką.

Opublikowano

Zaczynając i kończąc ten offtop

-Ma obowiązek dać licke od razu jak otrzyma kase

-Odpisuje ci ? Dostałeś licke sprawdź ? !

-To nie temat do oceny danego dilera bota

To chyba może poświęcić parę sekund i napisać z/w albo coś

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

No to czekaj jak coś się stało to może jeszcze wejdzie Pukacz dzisiaj i sie do tego odniesie, 30 min czekasz nic sie chyba nie stało, u Ivana dostałbyś za tydzień przy farcie więc nie narzekaj i czekaj.

7yo9.png

Opublikowano

Tak wiec moje tlumaczenie, misiek sprawdzam psc musialem wyjsc nie boj bobra nie oszuklem

blondynka - nie musze dac licencji od razu po daniu kasy mam to opisane w regulaminie...

1.jpg

Opublikowano

Po co wogóle takie sprawy wyciągasz na światło dzienne tutaj na mpc ?

Oczekujesz od nas zbawienia ? Mamy dać ci licencję z nieba ?

Jak pukacz będzie to ci da albo i nie. Nie jestesmy w stanie od niego wymusić czegoś , chłopak ma swoie życie prywatne i dajcie mu spokój bo nie ma być obowiązku przy kompie i kasować wasze PSC.

Opublikowano

Dlaczego wyciąga? Bo sie boi że straci 4 dychy które dostał od babci na święta i co zrobi, skąd zorganizuje kase? Trzeba czekać na wielkanoc może coś wpadnie.

Tak, jestem skurwiel xD

7yo9.png

Opublikowano

Tak wiec moje tlumaczenie, misiek sprawdzam psc musialem wyjsc nie boj bobra nie oszuklem

blondynka - nie musze dac licencji od razu po daniu kasy mam to opisane w regulaminie...

1.jpg

Opublikowano

ja parę razy kupowałem od niego coś tam i zawsze dawał licki ( na taki czas jaki miały być )

co do jego tempa , to faktycznie czasami trochę mu się schodzi , ale zawsze mi licki przydzielał

co do niego i kamyka to masz 100% pewność , że cie nie oszuka , tylko trzeba mieć trochę cierpliwości

p.s. kboti i tak jest teraz ofline i może za 3 dni będzie , tak najwcześniej , więce nie ma co się spieszyć

Opublikowano

Taki mały offtop

Teraz kbota sie nie opłaca kupywać >.<

Aktalizacje co 2 dni , i trwają one 3 dni , gowno sie wybocisz --,-

WojakPL - Banned

Opublikowano

polecam zakup u costello!!!! znakomity i zajebiste bonusy ;] ! bez dwuch zdan

Jest oszustem i tyle, dobranoc

PS:

"Wszelkie tematy dotyczące resellerów botów będą uznawane jako handel."

zatem cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...