Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem

WosikB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu mniewam problemy z wejściem na serwery hostowane przez craftserve.pl. Utóż często ( zazwyczaj w godzinach wieczornych,) nie mogę dostać się na serwery hostowane przez ich maszny, nie chodzi tu o jeden czy dwa serwery , lecz o wszystkie ( testowałem na 10 serwerach z tego hostingu ). W tym samym czasie nie mam żadnych problemów z wejściem na serwery hostowane gdzie indziej. Myślę że nie jest to spowodowane nieaktualną javą ponieważ mam ją zaktualizowną ,ani starym systemem (posiadam Win 8 ) Liczę na pomoc w mojej sprawie. Pozdrawiam

Opublikowano

Może podaj treść błędu, który pojawia się po próbie wejścia na serwer.

Z twojego ip korzysta kilka osób, czy tylko ty? (mam oczywiście na myśli sieci publiczne typu hotspot, etc.)

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie . Korzystam z własnej sieci na której ustawione jest hasło. Błąd który wyskakuje to :Connection Timed Out: Can't connect to my own server

Opublikowano

teraz mają jakąś awarie, może nowe serwery podłączają, bo mam

504 Gateway Time-out

jak usiłuje wejść do swego panelu na ich stronie, a serwer mam OFF

ale to pewnie dotyczy nie wielu serwerów

//edit, już jest ok

400x49.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...