Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co daje Bullet drop ? :D

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej dzięki a coś przydatnego wgl wystpuje ?:D bo mam multi : aim bot itd ogarnołem prawie all ale nie wiem jeszcze o co w niektórych chodzi ; D

Opublikowano

ogl to nie wiem czy mozna dostac bana za to;D pisał koleś że na niemieckich nie dosjatą. A tak wgl dzięki na aimie sv98 miałem staty 50/4 na sharqi więc nie jest zły ; D

Opublikowano

ogl to nie wiem czy mozna dostac bana za to;D pisał koleś że na niemieckich nie dosjatą. A tak wgl dzięki na aimie sv98 miałem staty 50/4 na sharqi więc nie jest zły ; D

pfff .... mapka na małe odległości.... to się nie dziw .....

@UP

to jest forum o cheatach.... nie wyzywaj cheatowców :) i tak nic nie daje ;) oni wiedzą że są cipkami nie umiejącymi grać i tyle a wyzywanie nic nie da...

YAY

Opublikowano

@UP

dokladnie tylko ze na inzynierze z as vala i tak aimy sie klada :F

l85a2 tak samo koles mial 73/1 na aimiku lecial jak cholera i dostal ode mnie czoło 264 metry xDD.

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

@UP

dokladnie tylko ze na inzynierze z as vala i tak aimy sie klada :F

l85a2 tak samo koles mial 73/1 na aimiku lecial jak cholera i dostal ode mnie czoło 264 metry xDD.

No, dokładnie.

Pewnie latał za jakimś assaultem, żeby ammo zbierać, no chyba że walił po 100m+ hedy z m9, też bym się nie ździwił...

Co do tego aima, to ja uważam, że to należy zwalczać w zarodku, a nie w grze:D

Lepiej komuś "wytłumaczyć", że to "nieładnie" tak oszukiwać i jak już chce grać na aimie, to na serwach azjatyckich, tam najmniej szkody wyrobi:D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co to za przyjemność grania na aimbocie ?? dla mnie żaden

Wyczyn jaki ostatnio zrobiłem na Karkand rush to staty 46:0 i to jest dopiero satysfakcja,że bez żadnych cheatów wykreciłem taki wynik,a pomimo tego i tak byłem wyzywany od cheaterów i od noobów,ale za to miałem przyjemność,że nie straciłem ani jednego deda i wynik też niczego sobie.

Opublikowano

Dobra.

Zrozumiem nawet, że ktoś chce sobie wbić lvl, ale nie ogarniam kompletnie ludzi, którzy mają po 30lvl i włożyli w grę ponad 100zł i napieprzają na aimie... Jak dla mnie to jest żenada i takim powinni zabierać kable od internetu, żeby nie nierozprzestrzeniani tego dalej.

Opublikowano

Kurwa, najpierw było o bulletdropie a teraz nagle każdy hejtuje cheaterów bosz... Dostosujcie się albo nie udzielajcie w tej sprawie bo przypominam wam jesteście na MPC FORUM - MULTI PLAYER CHEATS co po polsku oznacza MPC FORUM - CHEATY DO GIER MULTIPLAYER Wiec prosze was...

Co do aimbota i bulletdropa to powiem że aimbot ma taką funkcję jednak działa tak +/- 250m :D

OndteAw.png
Opublikowano

W końcu sam autor zaczął od bullet dropu i powiedziawszy sam rozwinał dalszą odpowiedź o co mu chodzi z tym bullet drop,że ma to być do aima,więc wszystko dalej już jasne i odpowiedzi wyszły jak wyszły.

A skoro to jest forum o cheatach to bez obrazy,ale nie wszystko musi być tutaj o cheatach są tutaj też i inne działy.

A cheat,cheatem ale aimbot to już dla mnie przesada ciekawo czy osoby,którzy tak bardzo popierają czy byliby zachwycone gdybym tak odpalił min.2 konta na aimie i wtedy tak bym rozlokował te 2 postacie po bunkrowane na mapie gdzie by cały czas dedały tego 1 aimbota w drugim teamie i wszystkich po kolei wtedy napewno przyjemności by nie mieli.W końcu co 2aimy to 1,a ta osoba druga w teamie i by była tylko wyłącznie jedną osobą na aimie miała by nikłe szanse i napewno długo wtedy na serwie taka osoba nie zbawiła.

Opublikowano

Heh ja na aimbota mam inne konto . Więcej gram bez aima bo to nie zabawa . Uwielbiam patrzeć jak ludzie płaczą że aim itd dlatego czasami wbijam na jakiegoś nupka i bije ^ ^... Zresztą to forum o cheatach więc wiecie... Nie ryzykowałbym i bym raczej nie grał na aimie na głównych profkach ... Zwykły 4fun i beka z płaczących ludzi ; D

Opublikowano

Zwykły 4fun i beka z płaczących ludzi ; D

Jesli pastwienie się nad innymi sprawia ci fun to radziłbym za wczasu udać się do odpowiedniego specjalisty bo kto wie do czego cię to doprowadźi <_<
Opublikowano

Heh ja na aimbota mam inne konto . Więcej gram bez aima bo to nie zabawa . Uwielbiam patrzeć jak ludzie płaczą że aim itd dlatego czasami wbijam na jakiegoś nupka i bije ^ ^... Zresztą to forum o cheatach więc wiecie... Nie ryzykowałbym i bym raczej nie grał na aimie na głównych profkach ... Zwykły 4fun i beka z płaczących ludzi ; D

Poza tym, jak nawet dostaną zgłoszenie z filmikiem to gówno ci zrobią...

Dlatego na servach jest coraz to więcej nupków z 30lvl i wykoxowanym eq, bo czują się bezkarni.

Opublikowano

Jesli pastwienie się nad innymi sprawia ci fun to radziłbym za wczasu udać się do odpowiedniego specjalisty bo kto wie do czego cię to doprowadźi <_<

To tylko gra... do niczego mnie to nie doprowadzi ^ ^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...