Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze zmiana ponga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zrobilem sobie server na plikach by terenzo.Mi dziala na cliencie 2012.Koledze pisze blad polaczenia z serverem lub wchodzi do wyboru postaci laduje sie i loga.Prosze nie mowic ze zle zmienilem bo dobrze pytalem sie jeszcze wielu osob.Mecze sie nad tym 5dni.Nic mu nie blokuje antyvirusy zapora itd powylaczane i u mnie i u niego. Postanowilem zrobic koledze clienta 2010 (panga).Zmienilem ponga po stronie clienta 2010 i wyskakuje mi blad jak uruchamiam. :

Nie mozna uruchomic programu lub funkcji

\??\C:\Users\Administrator\Desktop\Client........\metin2.bin albo ten program lub funkcja nie dziala z powodu niezgodnosci z 64-bitowymi wersjami systemu windows.Skontaktuj sie z dostawca oprogramowania,aby uzyskac informacje czy jest dostepna zgodna z 64-bitowymi systemami windows Prosze powiedziec dlaczego wyskakuje mi ten blad po zmianie ponga na cliencie 2010.

Niewiem dlaczego nie dziala mu client 2012.Ip w root zmienilem na normalne.Sobie z koncowka 100.Probowalem rowniez dla niego tez z koncowka 100 lecz nie dziala.Port map odblokowany.Normalna koncowka.

ie068n.jpg
Opublikowano

A po co zmieniasz ponga skoro pliki serwerowe Terenzo maja podstawowego,jak i rowniez Client Pang poza tym sam napisales ze przy wyborze postaci go loga wiec nic nie kombinuj z pongiem, Jesli bylby zly pong mialby nonstop "Zostaniesz polaczony z serwerem" Po prostu niech zmieni IP w serverinfo.py-->root na twoje z normalna koncowka,co pewnie ma zrobione,wylacz zapore,antywirus to samo on,jesli masz wlaczony portmap , a on ma lunchera2010v2 i odpala przez glowe sury to niech sprobuje jeszcze w dodatkowym pliku serverinfo.py zmienic IP na twoje z hamachi.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A po co zmieniasz ponga skoro pliki serwerowe Terenzo maja podstawowego,jak i rowniez Client Pang poza tym sam napisales ze przy wyborze postaci go loga wiec nic nie kombinuj z pongiem, Jesli bylby zly pong mialby nonstop "Zostaniesz polaczony z serwerem" Po prostu niech zmieni IP w serverinfo.py-->root na twoje z normalna koncowka,co pewnie ma zrobione,wylacz zapore,antywirus to samo on,jesli masz wlaczony portmap , a on ma lunchera2010v2 i odpala przez glowe sury to niech sprobuje jeszcze w dodatkowym pliku serverinfo.py zmienic IP na twoje z hamachi.

Wszystko to mam a go loga

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...