Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Twitch OCENA ;)

johwar

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakim twich jest ad carry

• DOBRYM
      12
    • RACZEJ SLABYM
      20
    • SREDNIM
      16
    • SWIETNYM
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie jest ok bo ma bardzo duży range na ulcie i w TF może bić ze spokojnej odległości, niewidkę oraz E, która czyni go mistrzem KS'a i ogólnie trutka dobra na 1 vs 1.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Dla mnie jest świetnym, jak ogarnia się, ma się dobry build to jest maszynka do siekania. Po "Q" ma większy AS i wiele razy grałem przeciwko niemu. My inicjujemy TF, a tutaj plecy twitch ściągnął nam ADC i AP :). Jest dobry do robienia tak zwanych "pleców".

;)

Opublikowano

Nie ma opcji chujowym wiec klikam raczej slabym :)

Nie graj tym on jest niszczony przez wszystko

Sam jesteś ...

Koleś ta postać to prawdziwa kosa, za pierwszą grą nim na rankedzie zaskoczyło mnie to:

http://scr.hu/0dk1/snifp

Jak jej nie ogarniasz to proszę, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

przed nerfem był dobry jak mu znerfili ten skill co znika dupka :P Wtedy to się nim grało teraz ....

choć jego DMG i ulti niezły , haras push +

Ogarniesz go = MASZYNA DO MIĘSA !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Z niego ad carry jest świetny jeżeli gra się nim na tyle długo, że zna się jego możliwości.

Wystarczy dobrze wykorzystać niewidkę i pójdzie jak po maśle. Nafeedowany potrafi zrobić rozpierdol, nikt nie zdąży się nawet do niego dobrać, bo już leżysz. Ludzie patrzą na niego przez czysty stereotyp i nim rzadko grają.

Opublikowano

Nigdy go jakoś nie lubiłem ale sam przyznam wtedy mało ogarniałem :> lecz raz trafiłem na ogarniętego i co do tych pleców to jest .... może wygrać lajtowo grę wystarczy że głowy użyje , zaciekawił mnie ten temat bo myśle czy go kupić.

Mało osób nim gra:) a to jest + żeby nie było.

Moim zdaniem też jungla dobra nim by była tylko czy da rade? chodzi mi o to że ładnie by kosił linie np. plecy :D.

Daje średnim.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

A gdzie opcja beznadziejny?

Jeden stun i po tobie sry bardzo. Jak był po użyciu q przez 40 sec niewidzialny to się wtedy nadawał teraz jest słaby.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Prawdziwe ogary dają sobie nim radę. Tobie nie radze, pytasz sie co to za postać wiec raczej nie wiesz zbyt duzo. Ludzie z bardzo wysokim elo sobie nim graja :) My nie xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Kurwa wlaczyles kiedys ulti w teamfighcie? Jaki jego cel sie rusza to ON JEJ NIE TRAFIA ulti ma do dupy i czasem tylko powoduje ze przeciwnik ucieka

To jest najb papierowy ad carry nim sie kurwa nie gra... I z jakim suppem nim pojdziesz?

dziwnym trafem jak w enemy byl twitch z soraka, to ja ich bralem 1v2 taka vayne czy kogiem, jak mozna tym grac?

Opublikowano

Twitch jest specyficznym carry. Jeżeli jest support stunujacy/ przygwożdżający to jego trucizna z tupnięciem robi potężny poke.

Wg mnie jest dobry tylko po co go brac jak mozna robic lepsze kombinacje.

Fajnie gralo mi sie ze szczurem jak bylem Nami i Zyrą

Opublikowano

preferuje twitcha na solo topa, bo ma niewidzialność i może skontrować ulti Dariusa, bo nie trafi xD

ogólnie twich ma dobre ganki i może iść też na jungle (ostrzegam, że to już wymaga skilla), wtedy kosimy, mamy mocny slow i niewidzialność co sprawia, że przeciwnik nie wie co sie dzieje sie i pada od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...