Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polska Flaga

MultiHawoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie dosyć dziwne pytanie: jak w arctic combat mieć polską flagę obok nicku ?

2 Pytanie: na ac.webzen.com/intro/ jest pokazane że każdy kraj ma innego skina czy to jest też możliwe dla polski ?

Opublikowano

W Shopie w grze jest taki item, który nazywa się Flag Coupon (czy jakoś tak) i za jego pomocą możesz ustawić sobie dowolną flagę zamiast rangi.

A nie masz przypadkiem w Inboxie w grze lub w ekwipunku? Bo chyba wszyscy na początek dostawali, przynajmniej ja dostałem.

Opublikowano
2 Pytanie: na ac.webzen.com/intro/ jest pokazane że każdy kraj ma innego skina czy to jest też możliwe dla polski ?

To nie chodzi o to xD

To jest po prostu taka pokazówka klas, które są i które będą. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@up

Już to widze dla polski murzyn...

Są to pokazowe skiny które potem beda dostepne w grze bo na razie ejst open beta i gówno co dodali ;d

A tą flagę dostałeś na początku używasz jej i zakrywa twoją rangę (przydatne an cw gdy amsz już ponad 28lvl i każdy dyga grać)

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Jak zakładasz acc to na początku masz taki item flage czy coś w inventory klikasz to wybierasz flage potem klikasz 2 razy i masz flage zamiast rangi ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@up

Już to widze dla polski murzyn...

Są to pokazowe skiny które potem beda dostepne w grze bo na razie ejst open beta i gówno co dodali ;d

A tą flagę dostałeś na początku używasz jej i zakrywa twoją rangę (przydatne an cw gdy amsz już ponad 28lvl i każdy dyga grać)

Dla twojej wiadomości gra już przeszła do full wersji, pisałem jakiś czas temu newsa o tym. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...