Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Blokowanie komend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest taki plugin, który blokował by daną komendę na danym obszarze? Ew. wszystkie. Dodam iż /rg flag blocked-cmds mi nie działa próbowałem wszystkich sposobów, dlatego proszę o inny.

Opublikowano

Działa, działa, robisz tak:

/rg flag <nazwa_cuba> allow-cmds deny

I teraz jeszcze musisz dać:

/rg flag <nazwa_cuba< blocked-cmds allow

@3x down

Można tak wpisać, poza tym to nie jest ranga, tylko nagroda za konkurs. Staram się pomóc, a Ty od razu to odrzucasz. Dojrzyj.

<>

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi... Gdy to wpisuję, wszystko pisze, że okej, ale gdy użyję jakiejkolwiek komendy i tak mogę jej używać, zwykły gracz również, dlatego szukam innego sposobu.

Gość piotrex43
Opublikowano

Tracę wiarę w ludzi ... KOMENDĘ PISZE SIE TAK /rg flag (cub) blocked-cmds /home,/tp,/spawn .

KOMENDY PISZEMY PO PRZECINKU . Ja nie wiem jak @up x3 może mieć jakąkolwiek rangę jeżeli wypowiada się w sprawach o których nie wie nic . Czyste posty dla lików ... Jeszcze raz zobaczę osobie pierdzielącą coś o czym sama nie wie (p.s takie osoby na polityków powinny iść hihihi) to poprostu zgłądszam oraz oceniam odpowiednio profil ...

Opublikowano

Ale to dla ciebie działają na tym obszarze komendy. Ale zdejmi sobie opa /deop {NICK} i z permissiona /pex user {NICK} group add {GRACZ}. I zobacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...