Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] metin2-irdorath.pl

miesnyjezvol2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Esme się pomyliła i podała pass w launcherze. Na szczęście widać że strona i forum już działają więc może cos z tego będzie.

nanicz.png

Opublikowano

Nie będzie , serwer został zamknięty na zawsze , nie potraficie czytać ? Przerosło Je to ... Nic z tego nie będzie .

giphy.gif

Opublikowano

A jednak , zrobili cofkę ,do poprzedniego startu , po przerwie i DDosach :D Może coś z tego będzie !!!!

Esme napisałą :

Witam. Włamu do bazy danych nie było, ktoś tam pisał że hasło do admin1, no ale niestety nie. Do bazy mogę wejść tylko ja, połączenie się z jakiegokolwiek ip niż moje, czy z bazą, ssh, czy z ftp skutkuje błędem. Ktoś po prostu wbił na moje konto i bawił się w GM kwadr.gif Baza została przywrócona do dnia wczorajszego, dokładnie godzina 15. Wiąże się to z paroma sprawami. Zawiniłam ale jestem w stanie to wynagrodzić.

Po pierwsze, raty serwerowe dropu, yangów i expa zostaną włączone na 12h. Ich współczynnik wzrośnie o 100%.

Druga sprawa, każdy z was otrzyma skrzynię. Jej zawartość wynagrodzi wam to co się stało. Skrzynia będzie zawierać :

x3 Biała perła

x3 Niebieska Perła

x3 Krwawo-Czerwona Perła

1x Pierścień Doświadczenia na godzinę,

1x Rękawica Złodzieja na godzinę,

25 kk yang w sztabkach.

Jeszcze raz za całą sytuację przepraszam i nie dopuszczę do kolejnej.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...