Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2BOB - warto?

amylee1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, iż easymetin nie działa, a z kamermoda mnie wylogowywuje, chcę zakupić m2bob'a. Jest dosyćdrogi, bo naraz 40 zł, więc pytam się was. Warto? Jest bezproblemowy, wygodny?

Opublikowano
Czym się różnią? I czy blokuje hs'a?

KamerMod blokuje tylko i wyłącznie.

Opublikowano

jest tylko jedna wersja, 2.0.0 i jest platna bo 1.7.6 juz nie dziala

nie blokuje hs, do metka pl spatchowanego wypakuj metin2moda ktorego mozesz pobrac ze strony metin2mod.tk i do tego m2bob i grasz

kamermod nie dziala z m2bob

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Bożę, skoro WŁĄCZYŁEM M2BOB'A znaczy to że mam premium. Na stronie jest wyjąsnienie które dotyczy mojego systemu i błędu. Jutro. Do zamknięcia.

Uczeń
Opublikowano

ta wersja juz nie dziala

warto,warto ale nie kupuj, za tydzien bedzie tansza lub nawet za free bo ktos kupi i wrzuci :) pozdrawiam

Nikt nie kupi i nie wrzuci, bo nikt nie da konta. Do jednego konta jest jeden Grift Code. Przeczytaj sobie na m2bob.net

Uczeń
Opublikowano

Ludzie przecież teraz za M2Bob trzeba tylko i wyłącznie zapłacić, bo stara wersja darmowa (1.7.6) już nie działa. Przykład 30 dni + ileś tam gratis = 10€ = 40zł. Płacić można tylko i wyłącznie przez PeyPal na stronie producenta. Po zapłacie na e-maila otrzymujecie Grift Code po czym logujecie się na stronie, podajecie kod i aktywujecie konto. To wszystko

Opublikowano

40 zł to duzo i jeszcze przez ten głupi paypal żal,jak któryś z panów kupi premium boba niech wrzuci pliczki to coś sie pokmini :D,wczoraj u mnie działał bob chciałem zahibernować kompa ale wyłaczyłem i teraz troszeczke żałuje :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...