Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugowanie sepromu

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robisz konto z leonkiem 1lvl, premką i podwajaczem ładowni.

Ubijasz główne konto z pełną ładownią sepromu w strefie i zbierasz leonkiem surke.

Potem wlatujesz w strefe leonkiem, pękasz, naprawiasz się i znowu zbierasz leonkiem surke.

Czynność z pękaniem w strefie leonkiem powtarzasz aż będziesz mieć pełną ładownię sepromu a następnie ubijasz się głównym kontem zbierając seprom

:)

UWAGA! na mapach x-1 nie działają boostery na zwiększenie ilości surowców..

Można bugować seprom na 3-8 mając konto z golcem, 12lvl i podwajaczem ładowni.

Opublikowano

A po co podwajacz ładowni? Chyba tylko po to, żeby szybciej było;p

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

A po co podwajacz ładowni? Chyba tylko po to, żeby szybciej było;p

Dokładnie :)

A.. i zapomniałem dodać, że im więcej takich leonkowych kont się ma tym szybciej się buguje.

Opublikowano

UWAGA! na mapach x-1 nie działają boostery na zwiększenie ilości surowców..

Można bugować seprom na 3-8 mając konto z golcem, 12lvl i podwajaczem ładowni.

Na x-1 wiem ze nie działają,a na innym mapach bosterki działają ?

b_560x95.png

Opublikowano

Czyli na x-8 buguje się tak jak dawniej ?

Up i 2x Up : Tak.

Pawelyoy: nie naprawiasz się do full hp tylko na żylecie lecisz po surkę.

Nie zniknie pod warunkiem, że bugujesz blisko bazy.

Opublikowano

Up i 2x Up : Tak.

Pawelyoy: nie naprawiasz się do full hp tylko na żylecie lecisz po surkę.

Nie zniknie pod warunkiem, że bugujesz blisko bazy.

A jeszcze jedno pytanko, efektywność jest taka sama jak kiedyś na x-1 ? na bosterze 100% na surki podnosiłem 3 k coś sepromu na główne konto bo mam cytadele do bugowania to na x-8 efektywność po wbiciu 12 lvl będzie taka sama ?

b_560x95.png

Opublikowano

Bez boosterow na 2-8 mi nie wzrasta lecz maleje,dlatego ze bez boosterow ?bo kiedys bezboosterow normalnie wzrastalo

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Bez boosterow na 2-8 mi nie wzrasta lecz maleje,dlatego ze bez boosterow ?bo kiedys bezboosterow normalnie wzrastalo

Czyżby naprawili ;o ?

Ja osobiście na 8ce nie bugowalem. Kolega próbował i bugował..

Opublikowano

Kurwa ja się ciesze,że na 2-8 da się bugować, kupiłem od ziomka kod na premke za 5zł, mam gola,premke,booster na 25% i chuj, zbieram sure, wylatuje tak mało, ze suma ciągle maleje.(na 2-8)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

na 2-8 jest dobry sposób tylko trzeba ogarnąć:)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

To buguje na drugiej gali czy nie ? bo nie wiem czy robić sobie konto drugie do 12 lvl ?? .Za pomoc + .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

znane od począdku wprowadzenia sepromu. kilka miesięcy temu, BP pisało, że zmieniło działania boosterów by już nie bugować. Troche beka jak nie działa, a typ znalazł to na MPC forum i napisał jeszcze raz, nie chce mi się sprawdzać nawet, ale na 90% nie działa.

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

znane od począdku wprowadzenia sepromu. kilka miesięcy temu, BP pisało, że zmieniło działania boosterów by już nie bugować. Troche beka jak nie działa, a typ znalazł to na MPC forum i napisał jeszcze raz, nie chce mi się sprawdzać nawet, ale na 90% nie działa.

Typem to "ty" jesteś. Ja jestem człowiekiem.

Owszem znane.

Nie, nie znalazłem tego na MPC tylko napisałem to Z GŁOWY bo trudno tego nie znać.

A ponieważ padało dużo pytań w topicach jak bugować seprom - napisałem poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...