Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAPTOP TO WAZNE ;)

Independet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie doradzilby ktos jakie parametry powinien miec dosc dobry laptop? wiem ze laptop nie jest do gier ale tylko taka bede mial mozliwosc bo wyjezdzam,stacjonarny mi odpada.Jaki procesor ile ramu karta graficzna itd,wszelkie szczegoly,bede bardzo wdzieczny.Moze jakies linki do okreslonych modeli by sie przydaly.

Opublikowano

grafa 512, ram 4gb...

procek 512 przynajmniej.

Metek będzie śmigał na loozie ;-)

Opublikowano

Ja to bym sobie kupił jeśli wgl takie są, ale pewnie są:

Grafika :1GB

Procesor: ze 2x 3GHz

Ram: 4GB

Dysk: 300-500GB

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Wiele ci nie powiedzieli

Procek najlepiej z rodziny i5 lub i7, +4 gb ramu, grafe +gt630m

podaj budżet bd lepiej się zorientować co doradzić

Opublikowano

Ale ja chce go tylko do metka ale zeby weszly 2-3 metki naraz.

Spokojnie, na tym co Ci podali, parę Metinów odpalisz. Tylko dwie uwagi - kartę graficzną możesz wziąć zintegrowaną, by było taniej i RAM nie 4Gb, bo starczy Ci 2Gb.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

A jeszcze pytanie z innej strony-czemu laptop nie dziala po wyjeciu baterii? nie urochamia sie a jest naladowany i podlaczony do zasilacza,czytalem zeby wlasnie oszczedzac baterie i ja wyjmowac raczej jak sie siedzi w domu,tyle ze u mnie po wyjeciu baterii laptop wogole nie odpala.Ma ktos pomysl dlaczego ?

Opublikowano

A jeszcze pytanie z innej strony-czemu laptop nie dziala po wyjeciu baterii? nie urochamia sie a jest naladowany i podlaczony do zasilacza,czytalem zeby wlasnie oszczedzac baterie i ja wyjmowac raczej jak sie siedzi w domu,tyle ze u mnie po wyjeciu baterii laptop wogole nie odpala.Ma ktos pomysl dlaczego ?

Jeśli wyjmiesz baterie, to musisz podlaczyc do ladowarki i wtedy bedzie działac. A z tym oszczędzaniem to nie do końca wiadomo, jak to jest.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

No mam ja podlaczona do zasilacza(bo o tym rodzaju ladowarki mowisz tak ? ) Mozliwe by cos bylo z zasilaczem skoro po wyjeciu bateri laptop nie uruchamial sie? W menadzer urzedzen jest napisane ze zasilacz dziala poprawnie

Opublikowano

Polecam Acer Aspire V3 w Cenie do 3 tyś złotych. W cenie do 3,5 tyś polecam lenovo y580.

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

http://allegro.pl/nowy-asus-a53br-e450-2x1-65-4gb-320gb-hd7470-1gb-i2889737295.html

To chyba najlepszy laptop do 1300 zł, inne cieńkie bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...