Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaariusHxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram up, takie coś już bardziej na dedyka niż na hamachi bo nie wiadomo ile postoi i czas na expienie w plecy. ;)

Ale przynajmniej nie jakiś gotowiec czy coś więc za to dam lajka. :)

Opublikowano

Hmmm, no dobrze. Dzięki za sugestie.

Jeśli macie pomysły na to, co mogłoby znajdować się na serwerze to proszę pisać. :)))

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

To Beta jest tak?

@Edit

Serwer mi się podoba, zagram. Podaj jeszcze jakie ulepszacze są potrzebne na bronie 65/80-90 i stalki.

Opublikowano

Jeśli chcesz robić serwer hamachi zrób starego old hamachi czyli zrób, ze z bojowego robi się trytona i koniec systemu ulepszania. Na start 86 lvl, skille na P u np. kapitana. 0% expa 100% pvp

1377531174-U173186.png
Opublikowano

nie powinno się robić serwerów hamachi pod expa ale jak woli i kto co lubi.

dla mnie nie podchodzi ten serwer, nie zagram.

ale powodzenia życzę.

+ Tak jak up ale z pro bonami pvp Jakz robisz Dedyka pvp bez ulepek i expienie 100% serwer bedzie miał mase ludzi :D

Opublikowano
Dobry pomysł z tym serwerem, osobiście chętnie bym zagrał, ale mam swojego Dedyka ;p Lecz popiera kolegów, hamachi jest do zabawy nie do expa, zmień to ;)

Ty masz Dedyka? Wykiwałeś mnie i tyle ci powiem. Twój server jak Startuje tak i Padnie :] Moje pliki i wiem co w nich jest zawarte :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...