Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Kill Diana AP

Sashin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , wiem że penta to dla niektórych nic wielkiego , ale dla mnie to jest coś... To jest już moja 3 penta od kąd zacząłem grać w lola... Nie posiadam filmu bo zazwyczaj nie nagrywam swoich gier , ale mam ss :

pentaa.jpg

Lekko mnie nafeedowali :D

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Opublikowano

Gj . Btw. po kiego mu farma skoro fragi przychodzą ? Full build za te fragi uzbierał (domyślam się) to na co mu 500 farmy ? -_-

Opublikowano

Moim zdaniem te ss z pent to tylko zaśmiecanie forum.Ok niech już będzie ale pokaż z kim grałeś mecz ? Może to boty ?Bulid bania farma lipsko.Ale jak penta na ludziach to GZ.

Opublikowano

coś mi się wydaje że to boty, bo nawet człowiek który w chuj ogarnia diane ma nikłe szanse na takie staty na normalu..

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Dianą gram od kąd wszedła , wieć ogarniam. Nikłe szanse na takie staty na normalu ??? To zależy od twojego teamu i teamu przeciwników... Od czasu wbicia penty , rozegrałem dużo gier i już nie ma tej gry dianą , przykro mi , penta była na normalu. Jak ktoś nie wierzy , bo sam nie miał penty , to nie mój problem...

Opublikowano

ja powiedziałem że mi się tylko wydaje także chill ok? są takie staty (sam miałem kilka razy takie na akali) ale rzadko one się zdarzają ... ostatnia moja akali najlepsza to była 37 5 penta, 3tripple, kila doubli. ale niestety to dawno temu teram gram irelią i zapomniałem jak się gra akali o.O

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Shashin podaj nick to się zobaczy na Lolkingu kozaku :)

+ nie wszedła, tylko weszła* analfabeto.

Opublikowano

@up

Nick: Sashinn

Dzięki że mnie poprawiłeś "weszła" , ale tak się składa że jestem dyslektykiem. Nie moja wina że czasem popełniam takie błędy , staram się tego nie robić

Opublikowano

Dianą gram od kąd wszedła , wieć ogarniam. Nikłe szanse na takie staty na normalu ??? To zależy od twojego teamu i teamu przeciwników... Od czasu wbicia penty , rozegrałem dużo gier i już nie ma tej gry dianą , przykro mi , penta była na normalu. Jak ktoś nie wierzy , bo sam nie miał penty , to nie mój problem...

"bo sam nie mial penty"? hahahaha co to ma wogle wspolnego do poziomu? To ze masz pente nie oznacza ze jestes kolesiem ktory ogarnia lola i jest pro zajebisty. Nikt raczej Ci nie zazdrosci. Kiedys zobaczysz ze penta czy nie penta mozesz sobie nie poradzic z goscmi ktorzy gre ogarniaja. BTW daj mi swoj nick z gry to zobacze sobie czy taki oporowy jestes...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

ładna penta na botach ;)

7 wiez, 2 inhiby, 3 asysty, idz graj dalej na boty bo jak na nich nawet padasz to jestes tak chujowy ze szkoda slow.

Opublikowano

no sorry ale to nie boty , może ty na nich grasz ale ja nie. A co do wież itp. to nie ma się co dziwić jak się grało z takimi ludźmi. Jestem ciekaw jak ty grasz skoro mówisz , że 3 zgony to chujowo. Pewnie sam masz więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...