Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie musi być duży ekran to polecam SE Life with Walkman, miałem przez jakiś okres czasu i sprawdzał się bardzo dobrze, szybki i dobry procesor jest jego największą zaletą moim zdaniem w tym przedziale cenowym

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Właśnie tripipi widziałem na aledrogo był za 308 zł nowy fakturka kurierem za pobrnaiem koszt calościowy 330zł

sygna.png

Opublikowano

Ja mam Xperie x8, dobry telefon, system Android, myślę, że do 400 zł kupisz tą komórkę, jedynie co, to bateria bardzo słabo trzyma, i trzeba często ładować.

Nie polecaj do 400zł takiej kupy, bo w tej cenie jest kilka dużo lepszych telefonów. X8 jak się postać, to idzie nowy wyrwać za ~200zł, używkę za 130.zł

Opublikowano

do 400 zł to Ty dostaniesz rózowa nokie ashe cos tam z QWERTY, gz, do 400 zl nie ma co sie wgl brac za telefony, a Ty oczekujesz jakichs androidow a nawet windows phonow hue hue hue hue 8D to nie ju es ej zebys za 400 $ mial super telefonik

Opublikowano

Ja kupiłem Sony Xperia U, używana na allegro prawie nówka, nic nie uszkodzone za 409 zł ;))Polecam jeszcze Samsung Galaxy Mini, czyli mój pierwszy fon dotykowy. 2 sprawa to Neo V też polecam :)

. .

Opublikowano

Czyli jaki telefon jest teraz dobry w użytkowaniu powiedzmy do 500-600 zl nie liczac samsungow

bo sam myslalem zeby kupic sobie htc desire z a tu o.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...