Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzysz w Boga ?

Rogosline

I'am is best player in haxball  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w Boga ?

• Tak
    • Wierz?, ale tylko w niedziel? na sumie
    • Nie,jestem bezbo?nikiem(na przyk?ad harna?)
    • W nasz? religie jak i ka?d? inn? nie wie?e,ka?dy jest kowalem swojego losu
    • Starzy mnie bij? w domu i karz? nie wierzy? w boga cho? wierz?(np.Harna?)
  2. 2. I'am best player in haxball on gk ?

• Yes,you is pro
    • No,you are weak as dash puts mother
    • Yes,but x070x learned that you're a pro
    • No,because mother does not love Harna?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Starzy mnie biją w domu i karzą nie wierzyć w boga choć wierzę(np.Harnaś)

kurwo. nie wierze w boga to, ze mnie biją za to to moja sprawa nie twoja xD

Opublikowano

Nie wierzę w Boga, nie wierzę w kościół. Wierzę za to w "jakąś" siłę wyższą. Coś co różne religie nazywają "Bogami" jednak nimi nie będące :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bóg istnieje. To że go nie doświadczyłeś w swoim życiu nie znaczy że go nie ma.Ateiści są tacy dumni z tego że są ateistami. A nawet połowa z nich nie podjęła próby szukania Boga. Bo im się nie chce, nie chce żyć według takich zasad. Wiem, że Bóg istnieje gdyż niejednokrotnie dawał mi takie znaki.

SEX

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Bóg istnieje. To że go nie doświadczyłeś w swoim życiu nie znaczy że go nie ma.Ateiści są tacy dumni z tego że są ateistami. A nawet połowa z nich nie podjęła próby szukania Boga. Bo im się nie chce, nie chce żyć według takich zasad. Wiem, że Bóg istnieje gdyż niejednokrotnie dawał mi takie znaki.

o japierdole, leje xD

Opublikowano

dostałeś na święta więcej niż Ci obiecano? xD

Opublikowano

Wierze.

Patrzac na Twoje (Rogosline) posty mysle, ze jestes czyms w stylu jechowego ale w naszym wyznaniu tzn. wpierdalasz sie z butami gdzie sie da (tudziez w wiare innych osob).

Opublikowano

W sumie ,jak istnieje Bóg, to musiałby być okropnym sadystą. Chore dzieci, które nie są nikomu winne itp. A skoro bóg kocha wszystkich, to dlaczego straszy Cię piekłem?Gdyby takiemu stworzycielowi zależało,to ukazałby się, pokazał ,że naprawdę istnieje. Do tego dochodzi kościół, który wyciąga kasę od naiwnych moherów.Biblia potępia homoseksualizm. Nie uważam tego za chorobę, więc dlaczego bóg tępi tych ludzi skoro takich ich stworzył? Nie będę już mówił o wielu niedomówieniach jak np. to ,że Maryja która jest dziewicą urodziła syna itd. Im więcej się dowiaduje na temat boga, tym wiara spada.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Wiem, że Bóg istnieje gdyż niejednokrotnie dawał mi takie znaki.

Czyli nie ma w tobie wiary i nie jesteś katolikiem. Skoro wiesz, że bóg istnieje, to już nie wierzysz, tylko wiesz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W sumie ,jak istnieje Bóg, to musiałby być okropnym sadystą. Chore dzieci, które nie są nikomu winne itp. A skoro bóg kocha wszystkich, to dlaczego straszy Cię piekłem?Gdyby takiemu stworzycielowi zależało,to ukazałby się, pokazał ,że naprawdę istnieje. Do tego dochodzi kościół, który wyciąga kasę od naiwnych moherów.Biblia potępia homoseksualizm. Nie uważam tego za chorobę, więc dlaczego bóg tępi tych ludzi skoro takich ich stworzył? Nie będę już mówił o wielu niedomówieniach jak np. to ,że Maryja która jest dziewicą urodziła syna itd. Im więcej się dowiaduje na temat boga, tym wiara spada.

574829_276641479107494_2075319849_n.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czekaj czekaj jak to szło.

"Nie masz wrażenia, że Bóg to hipokryta? Dzieci umierają z głodu jak księża żrą do syta" :)

Opublikowano

Może te wszystkie katastrofy i cierpienia tych dzieci jest po to żeby sprawdzić naszą wiarę dresiarzu.

Po co, skoro bóg jest wszechwiedzący i wie jak się potoczy nasze życie jeszcze zanim się ono zacznie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Po co, skoro bóg jest wszechwiedzący i wie jak się potoczy nasze życie jeszcze zanim się ono zacznie?

Mat ma racje xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Widzę, że angielski pełną gębą w ankiecie... A w wiare w Boga nie będę się wypowiadać, bo po grzyba wam to wiedzieć i na ten temat dyskutować. Niemniej dałem 'tak'.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Tak czy inaczej wiadomo że jest diabeł xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Sami podejmujemy decyzje,na pewno będzie taka czy wierzysz czy nie.

Może te wszystkie katastrofy i cierpienia tych dzieci są po to żeby wiedzieć jak wygląda piekło ??:>:>

Ale najciekawsze jest to co będzie po śmierci.Według biblii niebo czy piekło.Gdyby byłbym bezbożnikiem sądziłbym że po śmierci będzie nowe życie na ziemi,tym razem lepsze.

eQUQa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...