Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Zmiana Koloru Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich mam problem mam forum phpbb by przemo i mam taki problem ze chcial bym zmienic kolor administratora

http://scr.hu/0tzv/3hlhm

jak moge z pomaranczowego koloru zmienic na czerwony mogl by mi ktos wytlumaczyc to? ;D

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

wiem tyle ale jak zmienie tam to caly styl sie robi po bokach bialy itd :/ i w tym problem jest

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

W Panelu administratora i nie ma Ci prawa nie działać chyba że są błędy w skryptach. Polecam zmienić silnik na MyBB/PHPBB3 przynajmniej pewny silnik pod każdym względem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

help mam probem jak wchodze w zmiane koloru i innych to pisze mi takie cos i chcial bym by nie bylo tego wie ktos jak to zrobic? lub gdzie wpisac to chmod 777 nazwa_pliku.css ?? nagradzam Like i 5 *sssssssk.jpg

//Nie dubluj postów, Kaś.

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

Sry zapomnialem dodac ze uzywam tylko FileZilli wie ktos jak to zrobic na filezilli ?? a i jak obiecalem dam like i 5 * ale ja potrzebuje by ktos powiedzial na filezilli jak to zrobic ;) oczywiscie dalej daje like and 5 *

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano
http://www.cubecartforums.org/docs/appendix/how-to-chmod-directories.html

http://www.phpjunkyard.com/tutorials/ftp-chmod-tutorial.php

Opublikowano

ehh nie dziala nic mi niech napisze na gg ktos i poda mi ss czy cos ;D by tu juz nie spamowac czekam ;) daje like i 5 *

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

Chmood 777 w Fille Zilli robisz tak, że klikasz prawym przyciskiem na dany plik i ostatnia opcja ,,Para plików" zaznaczasz wszystkie opcje bądź wpisujesz 777.

To jest trochę niemożliwe, że Ci to nie działa... Coś źle robisz...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Za prośbą autora na PW zamykam.

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...