Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Szybka kasa?

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z "legalnych" sposobów na wbicie kasy polecam granie ucieczek drużynowych, tym bardziej, że teraz dostajemy podwójną ilość, a jak kupi się mnożnik kasy za 500 SB, to za 5 minutowy pościg można dostać 60k IGC.

Opublikowano

a slyszalem o jakims tam bugu w ucieczkach druzynowych ze 2 kase sie dostaje jak sie w odpowiednim czasie nacisnie sie nastepne czy jakos tak :)

Dzięki @up, skorzystam bo musze 1 mln nabic i nowy wozik :)

Ford Mustang Boss'12 kupywac czy inny?

Są jakieś inne jeszcze pomysly?

Opublikowano

Jeżeli ma być głównie na pościgi, to tak, sam jeżdżę tym wozem ucieczki drużynowe i jazda nim daje sporo frajdy, lubi wpadać w poślizgi, ale jest zwrotny.

Opublikowano

Aktualnie najlepszym wozem za IGC jest L'ghini Murcielago Roadster, bardzo dobry na wyścigi, w pościgach też niezły, bardzo dużo graczy ma ten wóz, często widywany na ucieczkach w klasie A.

Opublikowano

używam tego bota i hacka na auto finish ale mi jedzie jedno osobowki, a da rade aby bral multiplayer?

Musiałbyś napisać bot'a na nowo. Z resztą zbanowaliby Cię dość szybko i jest to nie opłacalne bo w lobby trzeba czekać dość długo.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Sprinty najbardziej oplacalne czy moze tory?

A jest jakis bot na poscigi druzynowe lub zwykle bo tam sie szybko kaski nabija ;]

Opublikowano

Sprinty najbardziej oplacalne czy moze tory?

Pomiędzy torem, a sprintem wybrałbym ten drugi, bo z reguły krótszy.

A jest jakis bot na poscigi druzynowe lub zwykle bo tam sie szybko kaski nabija ;]

Na pościgi (solo): http://www.mpcforum.pl/topic/737322-slenfbot-311012/, a na drużynowe ucieczki (na jednym kompie lub z kumplem): http://www.mpcforum.pl/topic/777645-gpwa-bot-na-druzynowa-ucieczke-281112/

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ten bot na pojedyncze poscigi robi kase na minusie ;/

Raz na jakiś czas mu się zdarza, ale w większości zarabia.

Opublikowano

Mam hacki z tego forum i jak wlanczam je (juz je wczesniej uzywalem) to mam caly czas wlaczanego page upa (momentalne przyspieszenie) i nie moge tego wylaczyc. co mam zrobic? Wczesniej mi dzialalo

Opublikowano

Mam hacki z tego forum i jak wlanczam je (juz je wczesniej uzywalem) to mam caly czas wlaczanego page upa (momentalne przyspieszenie) i nie moge tego wylaczyc. co mam zrobic? Wczesniej mi dzialalo

Najwyraźniej jest zbyt stary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...