Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co DIALLY CLAW

michal700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym, że dodali wszystkie elementy sklepu do Dially Clawa??

Moja opinia jest taka:

Wg. mnie jest to całkowicie dziwne zachowanie ze strony EA, ponieważ teraz każdy dowonly gracz może sobie wejść na dially clawa, wylosować np all super bronie i kox, nie wkladając żadnych pieniędzy w gre. Mało tego są też ubrania i pozy, które jak wiemy nie są tanie.

Więc co ma powiedzieć koleś, który np. wsadził w tą gre 1000zł, a teraz z takim czymś wyjeżdżają.

Moim zdaniem Battlefield Heroes "schodzi na PSY". I to już od dawna.

Jeszcze teraz wchodzę a tu same m16, super/uber bronie 4ever po prawej stronie -,-.

Nawet nie wiecie jak mnie to gryzie

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

Właśnie tak ma być =,=

Heroes po gra play4free i bardzo dobrze, że dodali te rzeczy do clawa.

Brawo dla ea! ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja sie ciesze że moge wygrać stuff 4 ever ;)

Ale jednak jest to ból dla starszych graczy ... powini ich jakoś wynagrodzić :"

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Ja osobiście trochę na przestrzeni trzech lat wydałem (równowartość dwóch normalnych gier) i wcale mnie to nie boli, zawsze jest coś co chciałbym mieć, a DC daje mi taką możliwość.

Ogólnie ostatnio jestem zadowolony z postawy EA dotyczącej ich gier P4F, cieszę się, że dają nowe sety, bronie itd. Taki jest klimat tej gry, rozpierdziel i to pod każdym względem :D

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mi tam sie podoba wydalem na gre 200zl i gram w nia 2,5 roku i mnie to jakos nie boli ze ktos se wygral jakies itemek za darmo.Sam jestem szczesliwy bo wygralem dzisiaj 10 kluczy do skrzyni ze skarbami.

Opublikowano

Teraz i tak jest taniej niż kiedyś.

Rok temu M16 i inne bronie za taką cene były po 50 złotych, a dzisiaj można 2 takie bronie kupić za 30 złotych.

A jak jeszcze dodali tego clawa to można grać prawie za darmo.

Jednak i tak ciężko coś trafić fajnego.

Ja przez 2 miesiące losowania trafiłem tylko SVD i jakieś 2 ubrania na zawsze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ostatnio wylosowałem m16 z zimowym kamuflażem (ok.), ale kiedy indziej (to znaczy prawie zawsze) losują się jakies gowienka -.- Dla mnie to pół na pół...i tak połowa społeczeństwa bfh kupuje xD...

Tak btw. zrobili to po to, zeby naklaniac wieksza ilosc ludzi na gre w bfh...to dziala jak narkotyk codziennie dawka lub wiecej (w tym przypadku 1000funds) :)

TRUE STORY

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

Opublikowano

Dla mnie to bez różnicy trafiam same bezużyteczne maski lub bonusy +10hp.. a losować można tylko raz na dzień więc uważam że to jest przemyślane .

Opublikowano

Niby jest 50% na perma, ale na 10 losowań zdobyłem tylko jeden[niezatapialny pingwin :D], a tak po 10 kluczy, ubrania na dzień i emotki.

Ściema :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak coś to możecie tu dopisywać jakie dostaliście bronie,ubrania,emotki TYLKO TO

Ja dostałem jakieś brązowe spodnie na perma i emote "wsciekly"

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

ja od grudnia zeszłego roku codziennie i wygrałem tylko pistolet piracki -.- Noobom zawsze szczęscie sprzyja, szkoda ze nie prosom

Opublikowano

Nawet lepiej, bo syf może dropnąć -10 gaci, a normalnie min. 50 toników. Różnica jest :D

Po świętach to wywalą.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...