Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pacc za sms

kat3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zna ktoś jakąś strone na której można kupić pacc za sms? chodzi mi o premium na 30 dni albo premium scrole. Prosze o podawanie adresów tylko sprawdzonych stron. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

w takim razie proszę o info na którym serwerze wyjdzie mi najtaniej cc za sms na premium scrolla i jakas sprawdzona stronke na ktorej moglbym je kupic

Opublikowano

Nie lepiej kupić cc'ki na allegro ? Jeżeli nie masz konta bankowego i nie jesteś pełnoletni to co to za problem iść na poczte i wysłać przelew i mieć w kieszeni 50% kwoty z smsa.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

tyle juz sie dowiedzialem... chcialem odpowiedz na jakim swiecie najbardziej sie to oplaca zrobic i wyliczenie ile by to mniej wiecej kosztowalo.

Opublikowano

proszę o informację po ile u was na serverze jest 1cc na allegro i po ile cc są premium scrolle.

Pozdrawiam

Opublikowano

proszę o informację po ile u was na serverze jest 1cc na allegro i po ile cc są premium scrolle.

Pozdrawiam

Przecież sam możesz zobaczyć ile kosztuję 1cc na danym serwerze.. -.- a potem zapytać się w tym temacie po ile jest premium scrolle...

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

No to tak :) Na tibian.eu CC dochodzi spokojnie,sms do 3h.1 cc zależnie od serweru,sms-em kosztuje 3.66

Tak jest na serwerze Harmonia

2011-2015,tylko MPC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...