Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

Herbacia432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewnie problem otóż gram sobie w minecrafta na servie sg gram jakieś 5-10 min i mam spadek fps do 1 fps czasami lagi znikną ale na jakieś 3 min a potem minecraft crash mam wersje 1.4.5 na 1.4.2 grałem na dns mod pack i hostowałem serwer dla kolegów 0 lagów.

Mam mody optifine,textur pack faitful,intewaks i toomany items.

Próbowałem dodać ramu ale nie działa nawet przy Minecrafcie od Geoinga,wcześniej działało bo miałem out of memory.

Sprzęt

Procek i7 3,4ghz

6GB ramu

64 bit system win 7

karta nVidia GeForce GTX 460

Probowałem też ustawić priorytet dla jawy ale to tak samo nie działa.

Proszę pomoc.

Opublikowano

Próbowałem pare razy odinstalowałem java 64 bit potem zainstalowałem ją odinstalowałem ale minecraft kazał mi zainstalowac 34 bit spróboje teraz ale i tak lap like za jakąs odpowiedz

Opublikowano

Po powyłonczaj zbędne programy, zaktualizuj jave do najnowszej, skopiuj save usuń .minecraft wgraj nowe i wklej swój save :) Powinno pomóc.

Opublikowano

Mam 2 problem mam odwrócone sterowanie myszka jak daje myszke do góry to obraz leci w dol a jak daje myszką w dół to obraz leci do góry za pomoc dam like limit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...