Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Trundle pałkarz

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"guwno " sie przez ó pisze .... zamiast sie nabijać z kogoś prac radze wrocic do szkoly , lub poczytac slowki na zle ci to na pewno nie wyjdzie ;*

Co do pracy ............ to na tyle xD

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Gówniarzów to sobie w rodzinie możesz poszukać worku mosznowy.Nie miałem co robić to sobie narysowałem, jakieś 10 sec roboty i tyle.

10 sec roboty to na co wstawiasz taki szajs. BTW. fascynująca obraza 'worek mosznowy' miałem sie obrazić?

Opublikowano

na lekcji to sie uczy gówniarzu, a nie rysunku robi.

10 sec roboty to na co wstawiasz taki szajs. BTW. fascynująca obraza 'worek mosznowy' miałem sie obrazić?

Lol ogarnij się posrany hejterze, widzę po twoich postach, że tylko ludzi wkurwiasz na tym forum. Ty lamerze na pewno na lekcjach siedzisz/siedziałeś grzeczniutko w pierwszej ławce, i notujesz/notowałeś każde słówko nauczyciela. Kurwa szkoda mi takich ludzi, na lolu też pewnie się tak debil zachowuje i później panują stereotypy, wśród obcokrajowców, że Polacy to trolle, gimbusy, flamerzy itp. Powiem krótko, pierdol się.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up masz cos do pierwszej lawki??

@top hmm.. ja tu widze nowego artyste. Te cienie, te linie :D

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Lol ogarnij się posrany hejterze, widzę po twoich postach, że tylko ludzi wkurwiasz na tym forum. Ty lamerze na pewno na lekcjach siedzisz/siedziałeś grzeczniutko w pierwszej ławce, i notujesz/notowałeś każde słówko nauczyciela. Kurwa szkoda mi takich ludzi, na lolu też pewnie się tak debil zachowuje i później panują stereotypy, wśród obcokrajowców, że Polacy to trolle, gimbusy, flamerzy itp. Powiem krótko, pierdol się.

A kto normalny tak nie robi? Chyba, że chcesz śmietnik przeszukiwać.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up chodziło mu że są mózgi co wszystko zapamiętują z lekcji :D.Chłopaki, traktujcie temat z humorem, po to wrzuciłem obrazek.Nie ważne, że przypomina grzanke.Może jak nie będziecie hejtować to wam napisze historie obrazka ^^

Opublikowano

Staryyyy masz talent :D

Powinni zrobić nowy skin Trundle Glut by JDragon :D

// 700 post <3

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Przeczysz sam sobie idioto, najpierw mówisz, że siedze w 1 ławce grzeczniutko wszystko notuje, a potem że jestem debilem i trollem, a potem się dziwią, że uznają Polske za kraj, w którym jest najwiecej analfabetów pozdro, gawnie BTW. sugerujesz, że jestem kujonem?, to leć mi rób kawe dziwko;o.

Opublikowano

Przeczysz sam sobie idioto, najpierw mówisz, że siedze w 1 ławce grzeczniutko wszystko notuje, a potem że jestem debilem i trollem, a potem się dziwią, że uznają Polske za kraj, w którym jest najwiecej analfabetów pozdro, gawnie BTW. sugerujesz, że jestem kujonem?, to leć mi rób kawe dziwko;o.

A nie lepsza lemoniada lemonku ?

Ludzie ogarniajcie, temat jest do funu a nie do pierdolenia

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...