Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]198 RP codziennie?

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kumpel probowal doladowac RP sms za 14,76 i mu sie nie udawalo ( jakis blad ) . I wkoncu nie doladowal , nastepnego dnia dostal nie wiadomo skad 198 RP i kolejnego tak samo . Czy to bug czy co ??

Opublikowano

Coś było z bugiem na rp ale nie wiadomo o co chodzi do końca

Ale chyba riot to naprawił

Opublikowano

Tak czaszami sie zdarza , ostatnio kumple doładowali paysafecardem za 20 zł te 839 rp

I dostali 400 coś bo Riot miał buga z walutą i wzięło walute w Eurosach takze nie ma co sie martwic

Kumpel dostanie powoli ta sumke która zamówił przez esa

Jeden zwykły dzień może zmienić życie

Jeden zwykły dzień może zmienić świat

Jeden zwykły dzień może dać Ci siłę

Jeden zwykły dzień zamienia zamki w piach

Opublikowano

@up

masz Racje , czasami po prostu sie tak dzieje . Gra nigdy nie bedzie doskonala , pozatym riot pewnie nie nadaza tego wszystkiego ogarnac ;p Poczekaj chwile bedziesz mial sumke taka , jaka miales miec .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja za to mam taki problem.Chciałem dostać tego awatarka nowego, więc wysłałem koledze sms za rp.Miałem na koncie około 15 zł, rp kosztowały 14zł z groszami.Lecz po wysłaniu sms na stronie pokazała mi się informacja że zapłaciłem 12.30zł na 14zł coś tam.I muszę jeszcze raz wysłać sms za 12 zł. Lecz ja już nic na koncie nie miałem.

uosv7x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...