Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fon do 1000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsung Galaxy S, sprawdzony aż za dobrze, większość nowych gierek daje rade uciągnąć, chociaż jakichś powalających parametrów nie ma :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@UP Galaxy S za tą cenę ? W 1000zł masz :

Xperia S

Galaxy S2

XIAOMI MI-2

Xperia S I Galaxy S2 to już kwestia gustu, choć ja był wybrał to pierwsze, ze względu na większe wsparcie w przyszłości (S2 już trochę ma ;x).

XIAOMI to aktualnie telefon z jednym z najlepszych procesorów montowanych w urządzeniach mobilnych, co za tą cenę jest naprawdę opłacalne. Jedyna wada to brak gwarancji oraz konieczność sprowadzania ;).

Opublikowano

Powiedz mi, gdzie nowego Galaxy S2 znajdizesz za 1000 zł? Od 1200 zł w górę lecą. Xperia S praktycznie to samo, może 50 zł taniej. A Xiaomi to smartfon obecny głównie w Chinach, przez angielską stronę fanów MIUI da się go ponoć zamówić, ale nie będzie na niego ani gwarancji, ani wsparcia ani nic - jedynie oficjalny system będzie dobry, bo jest nim MIUI. Nie mówię, ze nie masz racji - galaxy s jest już stary, ale nadal jary, a es dwójka i xperia s to jest wysoka półka :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Autor nie podał, że ma być nowy, bo nowego faktycznie bardzo ciężko znaleźć w tej cenie. Xiaomi można zamówić nawet przez ebaya (ostatnio widziałem za 280$), gwarancja nie wiem po co, jebnie coś, to się do serwisu pójdzie, kwoty 900-1000zł różnicy między note 2 to raczej te naprawy nie przekroczą. Wsparcie będzie, zawsze od Xiaomi (przy takim telefonie jeszcze dość długi czas, nie ma się raczej co martwić), LanguagePack z MIUIpolska i nasz ojczysty język wgrany.

S2 i S to to samo ? No, niemalże, różnicę w wydajności ciężko zauważyć, ale S jest nowsza, przez co dostanie jeszcze aktualkę do 4.1, być może do 4.2.

Opublikowano

Ja gorąco polecam HTC One V jako posiadacz tego telefonu - nie jest duży, ale wygodny, 0 lagów, ciekawy UI i wiele innych plusów. :)

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Samsung Galaxy S Plus. ;)

Mam go od roku i sprawuje się zajebiście. Spadł mi nieraz na beton i ciągle żyje. Masa funkcji, nie laguje, Android.

Polecam. :>

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...