Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Web] Kocie Tajemnice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt i wykonanie bardzo fajne (tylko jeden błąd z walidacją W3C), sam design jest prosty i przyjemny dla oka co jest dla mnie dużą zaletą. Jakaś tam treść jest dokładnie napiszę później jak się wczytam. PS. Akurat mam Syberyjskiego od miesiąca to trochę poszperam o tej rasie na Twojej stronie.

1354715583-U485574.png

//Logo znalezione, nieaktualne.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano (edytowane)

danielhinz

A ja powiem szczerze, ze jeśli nie interesujesz się kotami i nie czytałeś na ich temat artykułów to na pewno nie znajdziesz na niej żadnych atrakcji. W końcu ta strona jest przeznaczona dla osób lubiących koty i chcących się czegoś dowiedzieć na ich temat ;)

Edytowane przez MysteriousCore
Opublikowano

Moim zdaniem fajna, ze względu na rozmieszczenie i widzę, że skrypty też nie ma problemu. Bardziej bym się przyczepił do grafiki ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Fajna, piękna strona. Nawet moją grafikę na niej widzę :P Polecam bardzo, wiem że sam pisałeś całość od zera. Jeśli ktoś się interesuje kotami to wiem, że na pewno tam zostanie na dłużej.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

danielhinz

A ja powiem szczerze, ze jeśli nie interesujesz się kotami i nie czytałeś na ich temat artykułów to na pewno nie znajdziesz na niej żadnych atrakcji. W końcu ta strona jest przeznaczona dla osób lubiących koty i chcących się czegoś dowiedzieć na ich temat ;)

No nie będę się sprzeczał. Może jakbym miał kota to i by coś ciekawego bym znalazł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano · Ukryte przez jackraymund, 2 Lutego 2013 - Brak powodu
Ukryte przez jackraymund, 2 Lutego 2013 - Brak powodu

WygrajGry.pl

http://wygrajgry.pl/ref/142764

Zgarniaj oryginalne gry komputerowe za darmo!

Weź udział w konkursie i wygrywaj najnowsze gry takie jak:

- Far Cry 3

- Assassin's Creed 3

- Call of Duty: Black Ops 2

- Medal of Honor: Warfighter

- Need for Speed: Most Wanted

- Minecraft

- Counter Striker

- Battlefield 3

I wiele innych!

Dołącz już teraz!

http://wygrajgry.pl/ref/142764