Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wh/Aimbot

DzikiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię byś znalazł już jakieś hacki do tej gry. Jest dopiero wersja beta a hacki ot tak się nie zrobią. Jeśli nie ma hacka w dziale AC to nie dostaniesz od nas :>

moze hacki i sa ,ale chyba ciezko dostepne.

@Down Nie wiem gdzie je widziałeś, może są tak jak napisał NeverBack.

Opublikowano

Wątpię byś znalazł już jakieś hacki do tej gry. Jest dopiero wersja beta a hacki ot tak się nie zrobią. Jeśli nie ma hacka w dziale AC to nie dostaniesz od nas :>

Panie znawco jak już coś to są haki na nieskończony czas działalności Choopera oraz WH też jest ;x

btw. na co chcesz niszczyć grę hakując ? naucz się grać a nie..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Panie znawco jak już coś to są haki na nieskończony czas działalności Choopera oraz WH też jest ;x

Spytall czy ktos mu udpostepni hacka z Wh lub aimbotem a nie prosil cie o moralne ustawianie jego zycia.

@top jescze mi w grze nikt nie uprzykszal zycia ,moze hacki i sa ,ale chyba ciezko dostepne.

Opublikowano

Tu zgadzam się z kolegą po co niszczyć nową grę i to w dodatku moim zdaniem taką dobrą skoro można grać po ludzku moje zdanie... NIE IDZIE CI... TO NIE GRAJ, HACKUJ NISZCZYSZ GRĘ INNYM A SOBIE NIC NIE POMAGASZ BO WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK CIĘ ZABLOKUJĄ dziękuje pozdro

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Hacki sa i to bardzo widoczne duzo WH I aimow biega na CW, a hackowac sie nie oplaca bo i tak sie bana wylapie po ktorkim czasie, wiec nie polecam

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Tu zgadzam się z kolegą po co niszczyć nową grę i to w dodatku moim zdaniem taką dobrą skoro można grać po ludzku moje zdanie... NIE IDZIE CI... TO NIE GRAJ, HACKUJ NISZCZYSZ GRĘ INNYM A SOBIE NIC NIE POMAGASZ BO WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK CIĘ ZABLOKUJĄ dziękuje pozdro

Takie pytanie do Ciebie kolego, jeśli pozwolisz że Cię tak nazwę, dlaczego tu jesteś, i po co? Wiesz że te forum jest przeznaczone dla osób które udostępniają oraz programują "cheaty"? Czego oczekujesz od innych? Chcesz grać w grę gdzie nie ma "wspomagaczy"? To nie ta epoka człowieku. Obudź się, wyjdź troszkę z domu... I nie zabraniaj innym aby korzystali z czegoś na co mają ochotę.. a w tym przypadku z hacków. Jeśli już naprawdę pragniesz grać w grę w której nikt nie oszukuje.. To może ją stworzysz? Wątpię w to aby ona choć przez 4 miesiące utrzymała się na rynku z mianem: "Bez Cheaterów" ;)

Przemyśl to sobie, a nie próbujesz stworzyć jakiś idealny świat..

41165611173084768801.png

Opublikowano

Takie pytanie do Ciebie kolego, jeśli pozwolisz że Cię tak nazwę, dlaczego tu jesteś, i po co? Wiesz że te forum jest przeznaczone dla osób które udostępniają oraz programują "cheaty"? Czego oczekujesz od innych? Chcesz grać w grę gdzie nie ma "wspomagaczy"? To nie ta epoka człowieku. Obudź się, wyjdź troszkę z domu... I nie zabraniaj innym aby korzystali z czegoś na co mają ochotę.. a w tym przypadku z hacków. Jeśli już naprawdę pragniesz grać w grę w której nikt nie oszukuje.. To może ją stworzysz? Wątpię w to aby ona choć przez 4 miesiące utrzymała się na rynku z mianem: "Bez Cheaterów" ;)

Przemyśl to sobie, a nie próbujesz stworzyć jakiś idealny świat..

To forum nie jest tylko dla tych ktorzy uzywaja wspomagaczy ,wiele osob jest tu bo lubi spoleczenstwo wyzwania ,chce pomocy/chce dac pomoc.

Connor chyba tego nie rozumie ,ze pomimo ze on gra bez to 3/4 tego forum tak i nic z tym nie zrobi.

@co do tematu ja naprawde nie spotkalem sie z aimem z wh moze ale tez jest to dyskusyjna sprawa.

Juz bardziej moze GPS

Opublikowano

Kurde jakie to jest wkurzające>,<

Zadałem proste pytanie, jest hack czy go nie ma.

A nie trawicie farmazony ze mam sie nauczyc grac i to sie nie oplaca.

Chce miec tylko hacka i nic więcej..

DzikiN_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Gra jest w wersji beta nawet nie wiadomo czy będzie coś więcej niż beta, A hacki tylko niszczą gre i dobrą zabawę w zabijaniu nobów :D jak noob sie dorwie do hacka to myśli że kozak, a w rzeczywistości to ciota z noobskim hackiem :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Gra jest w wersji beta nawet nie wiadomo czy będzie coś więcej niż beta, A hacki tylko niszczą gre i dobrą zabawę w zabijaniu nobów :D jak noob sie dorwie do hacka to myśli że kozak, a w rzeczywistości to ciota z noobskim hackiem :D

Już nie jest beta, ogłosili, że gra przeszła na full realse. ;)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Już nie jest beta, ogłosili, że gra przeszła na full realse. ;)

No to sorry edit ale mnie wkurza jak ktoś nie umie grac ma 0 skilla tylko lata na programach -.-

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

No to sorry edit ale mnie wkurza jak ktoś nie umie grac ma 0 skilla tylko lata na programach -.-

Mnie również, ale cóż, w końcu jesteśmy na forum o hakach, jakoś to przebolejesz.

Tymczasem nie piszcie to już takich postów, bo spam się zrobił, a autor tylko haka szuka xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Mistrzu... To jest forum o cheatach więc nie mów mu żeby nauczył się grać...

//spam

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...