Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - Serwer parkour

bartektm53

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieli by?cie serwer parkour Non-premium

• Tak
      20
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstał jeden ( praktycznie dwa ) serwer parkour i znając życie za tydzień będzie ich dziesiątki tak jak było z 'Kwadratową Masakrą" . Czemu nie ;] Zrób ten serwer ale żeby wszystko fajnie działało ^^

Opublikowano

Miło by było, jakby taki powstał :)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Super pomysł taki na świeta prezent dla non premium :D. 2 serwery parkour są ale dla premium czemu by nie zrobić dla non premium! Chętnie ci pomoge jak będziesz miał środki! :D

Opublikowano

fajnie by to było .

Serwer na którym by się tylko skakało.

Tylko że musiała by być jakaś nagroda np.

1 poziom trudności "parkura" - to w czacie przed nickiem np 1 lvl lub cos tego typu i tak dalej .

Ponieważ fajnie by to wyglądało.

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Juz jest kilka parkourow serverow no premium, mogles wczesniej pomyslec, no ale jak walniesz 100 slot, to czemu nie.

Opublikowano

Nie rób serwera parkour.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie.

Wkurwia mnie to, zero oryginalności tylko napierdalać na czyiś pomysłach! Zero kreatywności, boje się zaglądać w ten dział bo za dużo dzieci bez kreatywności inspiracji etc.

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...